Leestijd: < 1

Plannen die verlammen

Heb jij ook aan het begin van het jaar grootse plannen gemaakt? Nagedacht over wat je wilde verkopen? En misschien ook wel een marketingplanning gemaakt? Of met je coach een lekker strakke planning gemaakt?

Grote kans dat je nu al een tijdje in de ‘verlamming’ zit. Of enorme weerzin voelt. Of allebei. Je plannen voelen helemaal niet meer fijn. Je denkt dat je meteen keihard aan je marketing had moeten trekken om resultaat te hebben. Je hebt het idee dat je al allemaal trajecten/sessies/trainingen had moet verkopen. En je hebt nog zo weinig gedaan, zo weinig bereikt… Terwijl het alweer mei is!

Herkenbaar? Ook nog geen oemfoefoe aan je plannen gedaan? Voel je verlamming of tegenzin of allebei? Dat komt omdat je je plannen te groot en te zwaar hebt gemaakt. Zeker als je eigenlijk nog in de mijmerfase zit van wat je aanbod wordt. Of als je eerst wilt zaaien in plaats van meteen hard te oogsten.

Realiseer je dat je niet de enige ondernemer bent. En dat het geen zin heeft om dwars door je verlamming heen tóch aan sales en marketing te gaan doen. Natuurlijk, de schoorsteen mag blijven roken, maar je mag het vooral op je eigen tempo doen. Zodat het leuk en relaxt blijft.

En vind je het toch nog lastig? Bang dat je helemaal niets meer gaat doen? Ik help je graag!

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.