Leestijd: < 1

Plannen die verlammen

Heb jij ook aan het begin van het jaar grootse plannen gemaakt? Nagedacht over wat je wilde verkopen? En misschien ook wel een marketingplanning gemaakt? Of met je coach een lekker strakke planning gemaakt?

Grote kans dat je nu al een tijdje in de ‘verlamming’ zit. Of enorme weerzin voelt. Of allebei. Je plannen voelen helemaal niet meer fijn. Je denkt dat je meteen keihard aan je marketing had moeten trekken om resultaat te hebben. Je hebt het idee dat je al allemaal trajecten/sessies/trainingen had moet verkopen. En je hebt nog zo weinig gedaan, zo weinig bereikt… Terwijl het alweer mei is!

Herkenbaar? Ook nog geen oemfoefoe aan je plannen gedaan? Voel je verlamming of tegenzin of allebei? Dat komt omdat je je plannen te groot en te zwaar hebt gemaakt. Zeker als je eigenlijk nog in de mijmerfase zit van wat je aanbod wordt. Of als je eerst wilt zaaien in plaats van meteen hard te oogsten.

Realiseer je dat je niet de enige ondernemer bent. En dat het geen zin heeft om dwars door je verlamming heen tóch aan sales en marketing te gaan doen. Natuurlijk, de schoorsteen mag blijven roken, maar je mag het vooral op je eigen tempo doen. Zodat het leuk en relaxt blijft.

En vind je het toch nog lastig? Bang dat je helemaal niets meer gaat doen? Ik help je graag met mijn programma Bouw een stevig Ondernemersfundament. Je leest er hier meer over: mirasaia.nl/bouw-een-stevig-ondernemersfundament

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.