Leestijd: < 1

Prioriteren voor een ander is een makkie

Je dag begint, je opent je computer en dan… Tja, waar zou je nou eens mee starten vandaag? Eerst even de inbox in, daar zitten wat vragen van klanten in… om vervolgens rond lunchtijd tot de ontdekking te komen dat je niet datgene deed wat je in hoofd had. Je vindt jezelf af en toe echt een sukkel…

Je wist wel precies wat je je klant kon terugmailen toen die jou vroeg wat nou eerst moest. Dat komt omdat je er dan met een afstandje naar kijkt.

Dus in plaats jezelf te ‘straffen’ dat je zo slecht in prioriteren bent, kan het je helpen met dezelfde afstand naar je eigen taken te kijken. Zoals je dat ook doet bij je klant. En – als dat niet lukt – eens te overwegen met een ander naar je prio’s te kijken in je bedrijf.

Want geloof me: die ander kan vaak meteen zien wat echt belangrijk is voor jou zoals jij dat ook voor anderen kan zien.

Succes met je prio’s 🙂

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.