Leestijd: < 1

Oogsten of eerst zaaien?

Door de meeste ondernemers worden plannen gemaakt voor het komende jaar, zo ook mijn klant Mirthe (niet haar echte naam). We hadden onze maandelijkse online coachsessie en ze gaf aan dat ze merkte dat ze erg op zag tegen haar eigen planning. Ze had veel acties bedacht op het gebied van het verkopen van trajecten aan diverse scholen. “Maar”, zei ze, “die zitten helemaal nu nog niet direct op mij te wachten. Ze moeten en willen eerst dit schooljaar afronden, ze hebben al genoeg op hun bord.”

Ze slaakte een diepe zucht en ik zei: “Hoe zou het zijn als je de rest van dit schooljaar ziet als tijd om te zaaien?”

Haar gezicht klaarde op, haar stem klonk meteen opgewekt en we hebben de rest van de online zoom-sessie doorgebracht met samen plannen maken voor wat hoort bij het zaaien. Ze gaat op haar tempo aan de slag met het aanscherpen van haar site en LinkedIn-profiel en natuurlijk worden er ook weer verse blogs geschreven.

Zo simpel kan het ineens zijn: in plaats van je te focussen op wat niet kan, focussen op wat wel kan. Dat klinkt heel simpel maar mocht jij het nou niet zo simpel ervaren in je bedrijf, neem dan even contact met me op via mira@mirasaia.nl.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.