Minitraining voor VA’s

Succesvol starten & werken met je klant – de 7 grootste valkuilen ondervangen

Er zijn steeds meer Virtuele of Virtual Assistenten (of welke naam je jezelf ook geeft ;-)) en dus zijn er ook steeds meer blije ondernemers.

Toch zie ik ook vaak samenwerkingsgedoe tussen VA’s en hun klant. Waardoor jij je onzekerder gaat voelen dan nodig is. Waardoor de klant teveel gaat twijfelen en in het ergste geval weer alles zelf gaat doen en jij geen werk meer hebt.

Kortom: het samenwerken met een nieuwe klant kent vele uitdagingen en ik help je met deze minitraining graag voorkomen dat je in de valkuilen terecht komt.

Als jij namelijk lekker ontspannen samenwerkt met je klant, helpt dat jou én je klant verder. Grote kans dat jouw klanten heel mooie dingen doen in de wereld, dus jij werkt mee aan die grote olievlek om de wereld een nog mooiere plek te maken.

Want jij doet alle k-klusjes waar je klant geen zin in heeft of die zij niet goed kan. Jouw klant hoeft niet continue over alles zelf na te denken. Je klant voelt zich echt ontzorgd, zodat ze zich kan focussen op haar vak, op haar magic.

****************************

“Als startend VA de minitraining gevolgd. Erg interessant en nuttig. Iedere ochtend een mailtje met tips.
Wat ik onder andere erg fijn vond waren de valkuilen en hoe deze te omzeilen of mee om te gaan. Als newbe handig om bij de hand te hebben, zeker om dat je in het begin nog niet alles weet.
Wat ook een goede tip was; vraag door aan je klant. Wellicht een open deur, maar o zo belangrijk en goed om nog eens aan herinnerd te worden.
En mijn tip aan jou; geen zin om te lezen? Kijk dan de video of luister de podcast van Mira!”
Fransje Hoefs – Fransjehoefsva 

************************

Meld je nu aan voor de gratis minitraining “Succesvol starten & werken met je klant – de 7 grootste valkuilen ondervangen”. Bomvol handige tips voor jou, of je nou net start of al langer werkzaam bent als VA.

Het is een online training in de vorm van elke dag een mail met daarin een video, podcast en tekst. Kun je kiezen wat het beste bij jou past: lekker lezen met een bakkie koffie erbij. In de auto luisteren naar wat ik te zeggen hebben. Of achterover leunend de video tot je nemen. Je krijgt ze een week lang.

Daarna krijg je Mira’s Magazine op donderdagochtend in je inbox. Elke week de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

dit veld niet invullen s.v.p.

Nadat je de minitraining hebt doorlopen krijg je mijn wekelijkse praktische crispy tips er voortaan gratis achteraan.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier. Wil je je na het aanmelden weer afmelden? Dat kan heel eenvoudig: onderin elke wekelijkse tip vind je de link ‘Afmelden’.