Leestijd: < 1

Laat de goeroe-regels los

Regelmatig zie ik aan de ondernemers met wie ik werk in mijn coachingprogramma “Bouw een stevig ondernemersfundament” dat ze het even kwijt zijn als het gaat over marketing. Ze hebben bijvoorbeeld geleerd dat het goed is om een soort van onbereikbaar te zijn. Zodat je uitstraalt naar de markt dat je écht expertstatus hebt en de ‘go to guy’ bent op jouw vakgebied. Dat zou namelijk heel aantrekkelijk werken waardoor je juist toffe klanten krijgt. Dit werkt zeker voor veel ondernemers, meestal degene die deze marketing-tip heeft gegeven, maar het wil niet zeggen dat het voor jou werkt.

Want als jij lekker onbereikbaar zit te zijn op je werkkamer en intussen je groepen niet vol krijgt, denk ik dat er iets mis is. Tijdens zo’n dag samen vraag ik de ondernemer dan ook hoe hij/zij het zelf wil. Los van alles wat er geleerd is over marketing en hoe vaak en hoe onbereikbaar of wat dan ook.

Van de week werkte ik met een leuke onderneemster die ging meebewegen in wat er in haar opkwam, in haar geval ‘roepen’ dat ze tijd heeft voor leuke klanten. En ze ging zelfs zover dat ze een directe link naar haar agenda deelde online. Dat bericht hadden we die middag gepost en leverde – voor 20u dezelfde avond – 2 leads op.

Hoe gaaf dus om mee te bewegen in wat jij zelf wilt en de goeroe-regels los te laten!

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.