Leestijd: < 1

Klaar met de rommel in je laptop!

In jouw laptop zwerft en zweeft er van alles: mappen, foto’s documenten… Je vindt niet zomaar alles, tenzij je de zoekfunctie gebruikt. Werkt natuurlijk wel, maar je vindt het bloedirritant. Want niet alleen jij besteedt hier je kostbare tijd aan, ook jouw VA kan niet altijd alles zomaar vinden. Je krijgt er stress van, want jeetje het is zoveel en zo warrig. Dus ga je gewoon weer door met zoeken tot je een ons weegt… Herkenbaar?

Dan heb je een van de 5 S’en van jouw Ondernemersfundament niet op orde, in dit geval je structuur. Wil je als ondernemer ontspannen ondernemen, dan is het belangrijk dat je basis, je fundament, stevig staat. Dat fundament bestaat uit deze pijlers: Structuur, Selfcare, Support, Systemen en Sales en Marketing.

Als je toe bent aan overzicht en structuur, kan het heel behulpzaam zijn jouw Support, dus je VA, hierbij in te schakelen. Juist omdat zij als relatieve buitenstaander niet zoveel gedachten en gevoelens heeft bij jouw online mappen (de ‘zooi’, zoals jij het misschien noemt), zal je zien dat het binnen no time een overzichtelijk geheel is.

Als je liever zicht houdt op de mappen en dit proces, kun je het samen doen.

Ga je liever zelf aan de slag? Maak dan als eerste de map Archief aan: daarin pleur je lekker alles waarvan je zo 1-2-3 niet weet wat je ermee moet of als je iets nog niet durft weg te gooien. Ruimt lekker op joh!

En heb je nog geen VA die jou hierbij zou kunnen helpen? Ik match je graag gratis aan een goeie. Meer informatie en hoe dit werkt lees je hier: https://mirasaia.nl/mira-matcht/

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.