Leestijd: < 1

Hoe mijn bedrijf dankzij de crisis floreerde

In 2009 werd ik geïnterviewd door het Financieel Dagblad over mijn toenmalige bedrijf SaiaCoaching en hoe dat floreerde dankzij de financiële crisis in 2008.

Een interview uit de oude doos dus. Toch vond ik het leuk om nog eens te delen, want creatief ondernemen is van elke tijd. 🙂 Hieronder lees je het stukje.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.