Leestijd: < 1

Hoe is het contact met jouw VA?

“Mijn huidige Virtuele Assistent doet het redelijk. Maar ik ben niet zo tevreden over onze samenwerking.”

Je hebt er al eens een gesprekje over gehad, samen nieuwe afspraken gemaakt en toch… het blijft schurend dat contact. Het is niet dat ze niet goed is in haar vak, maar je mist iets.

Dit hoor ik vaker. Helaas wil ik erbij zeggen. Want dit is geen fijne situatie voor de VA, noch voor de ondernemer. Hoe komt het nou dat die samenwerking niet lekker loopt? Dat komt omdat het niet een juiste match is. Jullie hebben wel ‘verkering’ gekregen, maar het is niet je van het. En wat is er fijner dan verkering hebben met iemand die je wel helemaal ziet zitten?!

Overweeg een andere verkering, dus een andere VA. En nee, daar is geen inschrijving op relatieplanet voor nodig, je hoeft ook niet eindeloos te tinderen, ik help je heel graag bij het matchen! Hier zijn geen kosten aan verbonden (de VA betaalt mij een fee). Wel kost het jou wat tijd om het intakeformulier in te vullen waarop je al je wensen kenbaar maakt. Dan gaan we samen zoomen en vervolgens match ik jou aan een van de VA’s uit mijn team. Het levert je een goeie VA op en mocht het onverhoopt toch niet zo goed klikken, dan match ik je met iemand anders uit mijn team. Je leest er alles over op https://mirasaia.nl/mira-matcht/

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.