Leestijd: < 1

Hoe eigenwijs ben jij?

Ondernemers zijn eigenwijze mensen. Ik heb er geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan maar de ondernemers die ik ken, doen de dingen graag op hun manier. Het is in elk geval voor mij een van de grootste redenen waarom ik voor mezelf startte in 2006: dat eigenwijze maakt dat ik nu op mijn eigen ‘wijze’ manier mijn bedrijf run.

Heb je je weleens afgevraagd waarom je alles alleen doet? Omdat je het beter doet dan een ander? Omdat je niet zeker weet of dat het bijtijds klaar is? Omdat jij nou eenmaal de enige bent die die ene klus als enige op aarde zo snel doet?

Je hoeft het je niet af te vragen, schaar je bij de Grote Eigenwijze Snelle Slimme Ondernemersclub. En waarom deed ik lang alles alleen? Ik vind dat ik sneller, slimmer en beter ben natuurlijk.

Dikke B.S. natuurlijk. Zo wilde ik graag een controlesysteem hebben voor mijn VA-netwerk. Voor een ander zou ik het zo bedacht hebben maar omdat ik zelf letterlijk in de onoverzichtelijke brei van namen en data verkeerde, kreeg ik er geen helder zicht op. Mijn VA had het letterlijk binnen een kwartier klaar voor overzichtelijk gebruik. I rest my case.

Dus ben jij ook een Eigenwijze Snelle Slimme Ondernemer die toe is aan minder alleen en alles zelf doen? Ik ga graag met je in gesprek!  

Foto: www.volkerderegt.nl

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.