Leestijd: 2 minuten

Wat kun je aan een ander overlaten?

Als ondernemer doe je veel, zo niet alles, zelf. Je hebt waarschijnlijk wel een webbouwer en een boekhouder, maar de rest pak je zelf op. Je vindt niet alles even leuk om te doen, ook al ben je er goed in. Je merkt dat je er soms gewoon geen zin meer in hebt, dat je liever meer tijd aan je gezin besteedt. Of meer tijd met klanten doorbrengt in plaats van je social media uitingen te verzinnen en klaar te zetten. Soms schaam je je wel een beetje dat je niet alles even leuk vindt. En dat je sommige dingen niet zo goed kunt.

Als je om je heen kijkt zie je dat veel ondernemers keihard werken en maar door blijven gaan en op de een of ander manier lijkt alles bij hen te lukken. Bij jou niet. Je wordt soms moe van je eigen bedrijf, maar dat durf je niet hardop te zeggen. Ze zien je aankomen, je bent toch immers zelf voor jezelf begonnen? Hoezo klaag je? Jij hebt toch heel veel vrije tijd en je verdient toch x-aantal euro per uur?! Je hoort het je vriendenkring al zeggen… 

Weet dat je niet de enige bent die soms worstelt met die eindeloze to do lijst. Die soms zuchtend de laptop opent en niet weet waar te beginnen. Je bent niet alleen als je piekert over wat je nu weer op social media moet zetten. Met jou vele andere ondernemers. Maar niet iedereen durft het hardop te zeggen. Dat ze zich alleen voelen. Eenzaam. Soms ook onbegrepen. Dat ze het zat zijn om elk weekend de inbox leeg te harken.

Je bent er misschien al aan toe om zelf een Virtuele Assistent te zoeken maar grote kans dat je eerst wil weten wát je überhaupt allemaal zou kunnen uitbesteden. Ik heb daar een lijst voor en die deel ik graag met je. Via deze link kom je op mijn gratis pagina, ga naar de Uitbesteedslijst..

Zoals je daar kunt zien is dit ook de lijst die ik gebruik om ondernemers te matchen aan een VA uit mijn team. Laat je daar niet door tegenhouden: ik doe pas wat met je gegevens als je me mailt of een whatsappje stuurt, eerder kijk ik er niet naar.

De lijst geeft je een mooi inzicht in wat er allemaal kan en als je er vragen over hebt, let me know, neem gerust contact met me op.

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op. Laat hieronder je gegevens achter, dan mail ik je binnen 2 werkdagen. En plannen we een vrijblijvend gesprek via Zoom in, tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.