Leestijd: < 1

Waar is dat ene document?

Je laptop is al een tijdje een zooitje. Een warboel aan mappen en documenten. Soms weet je niet meer waar iets is. En soms weet je ook niet waar je een nieuw document of sheet moet opslaan dus doe je maar wat. Het wordt nu toch écht eens tijd om alles te herordenen. Meer structuur erin. Dingen weggooien ook. Maar je doet het niet, want het komt telkens niet goed uit. Of eigenlijk:  je schuift het voor je uit.

Herkenbaar? Dan heb je een van de 4 S’en van jouw Ondernemersfundament niet op orde, in dit geval Structuur. Wil je als ondernemer ontspannen kunnen ondernemen, dan is het belangrijk dat je je bedrijf op orde hebt (dus ook je Sales&Marketing, Support en Systemen).

Het is overigens logisch dat je deze klus voor je uit schuift: het is namelijk een heel grote actie, zeker als je al een tijd een bedrijf hebt. Het helpt enorm om het in kleine stappen op te delen. Dus 1 map per week ordenen.

Plan elke week er tijd voorin, ga er op je gemak mee aan de slag en als je dat een paar weken doet, misschien wel het hele jaar, zal je zien dat daarna je laptop is opgeruimd. Want niemand zegt je dat je hier binnen 1 dag of week moet klaar zijn toch?!

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.