Mijn klanten stralen vaak – net als ik – iets succesvols uit. Dat is heel gaaf, maar de keerzijde is soms dat potentiële klanten denken dat we het heel druk hebben. Dat we voor hen geen tijd hebben. En/of dat we ‘te duur’ zijn. Waardoor de prospect in kwestie geen contact legt én blijft doormodderen met zijn of haar probleem. Zonde!

Daarom laat ik regelmatig zien in mijn berichten dat ik tijd en ruimte heb. En af en toe benader ik mensen rechtstreeks zelf. Waardoor die dolblij zijn dat we kunnen samenwerken: win/win!

Misschien heb je het gevoel dat je dat in deze tijden niet ‘kunt maken’, maar ik geloof heel erg in dat je vooral mag doen waar je zin in hebt.

Dus wil je laten weten dat je tijd en zin en ruimte hebt: lekker doen. En niet alles gratis in je etalage zetten: heel mooi als je mensen wilt helpen, maar we helpen elkaar en de economie volgens mij ook door elkaar (betaalde) opdrachten te blijven gunnen.

En wil je dat ik met je meedenk over jouw etalage of iets anders? Stuur me een berichtje via mira [a] mirasaia.nl of app me: 0648443301. Juist in deze gekke tijd kan het heel fijn zijn als er iemand even met je meedenkt.