Om je bedrijf zo te ‘krijgen’ als jij het hebben wilt, is er overzicht nodig. Dat is best moeilijk – hoor ik van de ondernemers die ik spreek. Ik zeg altijd dat het helpt als je Ondernemersfundament op orde is. Dat bestaat uit 5 S’en: structuur, sales en marketing, selfcare, support en systemen. Vandaag zoom ik even in op de S van Support, want in deze tijd van het jaar hebben veel ondernemers goede voornemens, jij misschien ook wel. En mijmer je wellicht over een goede webbouwer, de juiste accountant, een betrouwbare Virtuele Assistent en misschien ook wel een fijne hulp in je huis…

Die bestaan! Laat ik dat als eerste zeggen. Maar het tweede ‘ding’ hiermee is dat je soms geduldig moet zijn voordat je de juiste support vindt. Dat is mijn tip voor vandaag: geduld. Want je moet soms veel mensen spreken én ‘uitproberen’ voordat je de juiste mensen op de juiste plek hebt in en om je bedrijf.

Omdat ik me realiseer dat je misschien een kluitje-in-riet gevoel hebt, organiseer ik volgende week een webinar over de juiste support. Het webinar is gratis, duurt een uur en je kunt al je vragen aan me stellen die je hebt over support. Ik ga je niets verkopen, ik ga je geen bizarre aanbiedingen doen, niets van dat alles! Wat ik je gun is superfijne support en ik ga je dus vertellen hoe je die vindt.

Je leest hier meer over het webinar én onderaan kun je je ervoor aanmelden: mirasaia.nl/webinar

Fijne dag én alvast een fijne jaarwisseling!