Leestijd: < 1

Adverteren op Facebook, doen of niet?

Je hebt een advertentie geregeld op Facebook voor veel geld om je training te promoten. Het levert je niets op, behalve frustratie, een lege portemonnee en irritatie. Hoe kan het toch dat het bij andere ondernemers wel werkt?

Grote kans dat je adverteert voor iets wat niet aansluit bij je doelgroep of überhaupt het verkeerde adverteert.

Veel ondernemers zijn door andere ondernemers geïnspireerd om te gaan adverteren voor bijvoorbeeld een training of workshop. En dat is iets wat bijna nooit lukt, omdat ik vermoed dat wij Nederlanders daar niet zo blij van worden.

Wat wel werkt is adverteren voor jouw gratis online training of een interessante weggever. Dat is ook nog steeds niet zo simpel als dat het hier staat, maar dit kan je veel meer opleveren. Als je tenminste nog puf hebt om een advertentie te zetten 😉

Mocht je die puf hebben, neem dan iemand in de arm die zich bewezen heeft met adverteren. Vraag naar harde cijfers want in deze tijd noemen veel mensen zich een expert terwijl ze dat niet zijn. Krijg je weer frustraties en dat vind ik zonde!

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.