Workshop

Inzicht in alles rondom jouw corebusiness

In deze online sessie van 2,5 uur ontdek je
wat er allemaal buiten jouw corebusiness
valt en hoe je dat niet meer zelf hoeft te doen

Je werkt als coach, trainer, consultant of therapeut en je hebt het gevoel dat je – naast die rol – erg veel petten op hebt: manager, blogger, podcaster, etc.

Elke rol vraagt tijd, waardoor je versnipperd raakt over 1001 taken en taakjes. Je hebt het gevoel dat je ondernemersfundament steviger kan, zodat jij het minder druk gaat hebben.

Herken je dit?

$

Je maakt nu regelmatig langere werkdagen dan je zou willen. Of je werkt dagen keihard en dan weer dagen niet, terwijl je in balans wilt zijn

$

Je wil al een tijdje iets anders in je bedrijf doen maar je ziet niet goed hoe je je nieuwe plan (bijvoorbeeld een online training die je aan de man wilt brengen) daadwerkelijk kan uitvoeren

$

Je hebt het idee dat er nog veel winst te behalen valt inzake systematiseren, automatiseren, delegeren, efficiënt uitvoeren

$

Je voelt je regelmatig overweldigd door de ideeën die andere ondernemers en zeker marketingcoaches in je inbox laten vallen en hebt dan het idee dat je het anders aan moet pakken

$

Je wil graag meer klanten helpen met jouw fijne coaching/training/advies/methodiek maar je hebt elke dag het gevoel dat de dag te kort was

$

Je vindt heel veel dingen leuk en interessant waardoor je eigenlijk te vaak teveel hooi op je vork neemt

$

Je werkt met een paar mensen samen (je accountant, misschien ook een VA) met wie de samenwerking net niet soepel genoeg loopt naar je smaak, maar ja, wat dan?

$

Je ziet marketing als noodzakelijk kwaad, je weet dat het moet maar de juiste vorm heb je niet gevonden. Ook levert je marketing vaak net niet de goeie klanten op. Maar hoe je het anders moet doen weet je niet

$

Je maakt telkens een planning, die dan toch weer niet haalbaar is. Want je hebt het gevoel dat alles prioriteit heeft. Je snakt echt naar een realistische planning van je werkweek.

$

Je  bent meer tijd kwijt aan je mail dan je zou willen

Dan kan het helpen jouw Ondernemersfundament onder de loep te nemen.

Graag ga ik samen met jou in een middag online door jouw Ondernemersfundament heen. Dan zie je hoe het zit met jouw Structuur, Sales&Marketing, Support, Selfcare en Systemen.

Aan het eind van deze online workshop weet je wat je te doen staat. We gaan namelijk samen jouw bottlenecks opsporen en inzichtelijk in kaart brengen. Zodat jij weet welke prioriteiten er zijn en wat je als eerste aan moet pakken.

Van mij geen kant en klaar stappenplan om je bedrijf te optimaliseren. Want wat je van veel andere (business)coaches als advies krijgt, past meestal niet. Jij en jouw bedrijf zijn uniek. Daarom gaan we eerst grondig aan de slag met de online checklist voor jouw Ondernemersfundament.

Ik help je graag aan een stevig(er) ondernemersfundament

Wat ga je doen en leren tijdens deze online workshop?

Je gaat ontdekken hoe fijn het is dat er iemand is met wie jij kan sparren en die jou laat zien waar het anders kan. (Beter, makkelijker, lichter).

We kijken samen naar elke S van je Ondernemersfundament. Dat doen we op basis van jouw antwoorden op mijn zeer uitgebreide Online Checklist. Op die manier zorgen we er samen voor dat jouw volle ondernemershoofd rustiger en leger wordt. Waardoor je meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Of voor je gezin, hobby’s en ontspanning. Waar jij dan ook maar zin in hebt.

Nog even kort: jouw Ondernemersfundament bestaat uit 5 S’en: Systemen, Selfcare, Structuur, Support en Sales & marketing. Wil je hier meer over lezen, download dan mijn e-book. (Je hoeft geen mailadres achter te laten). Of lees het blog wat ik schreef over je Ondernemersfundament

“Het samen met Mira bouwen aan mijn Ondernemersfundament bood orde in de creatieve chaos.”

Malanca Schut

Los van alle acties in je bedrijf, moet je veel beslissingen nemen. En dat vraagt veel van jouw ondernemershoofd vol met plannen en zaken die je nog wil of moet doen.

 

Als je beseft hoeveel er te doen en te beslissen is, is het fijn als er onder jouw bedrijf een stevig ondernemersfundament staat.

Deze online workshop is maatwerk. Ik kijk aan de hand van de Online Checklist waarin we jouw 5 S’en afgaan, samen met jou naar wat er echt nodig is. 

Je hoort tijdens de (online) workshop van 2,5 uur wat ik denk dat het beste voor je kan werken. En samen stellen we uiteraard je prioriteiten. Sommige ondernemers besluiten daarna het programma Bouw aan een stevig ondernemersfundament te gaan doen. En/of met een Virtuele Assistent te gaan werken.

“Mira helpt je daadwerkelijk verder met de volgende stappen in je bedrijf.”

Patricia Braat

Hoe ziet de workshop er praktisch uit?

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je uiteraard de factuur in je inbox. Daarbij komt een losse mail met de link naar de onine vragenlijst + de link naar mijn online agenda. Dan kun je deze workshop live of online inplannen. 

Binnen 1 maand na deze sessie plannen we ook nog een coachcall in van 30 minuten.

 

“Tegen andere ondernemers met eindeloze actielijsten en een vol ondernemershoofd zeg ik: Durf Mira mee te laten kijken.”

Renie Bahlman

Investering

600 Euro exclusief btw.

Wanneer gaan we aan de slag?

Zodra je besluit jouw Ondernemersfundament stevig neer te zetten, en je je hebt aangemeld via deze link, krijg je meteen de info in je inbox die je nodig hebt. Je zal maximaal 2 weken ‘moeten’ wachten voordat we samen online aan de slag kunnen maar meestal heb ik vrij snel ruimte in mijn agenda.

Dit is wat de online workshop Check je Ondernemersfundament je kan opleveren

De resultaten van deze online workshop zijn voor iedere klant anders, omdat het maatwerk is: jouw fundament heeft andere dingen nodig dan dat van een ander. Het levert je in elk geval overzicht op, rust in je hoofd en een prioriteitenlijst, zodat je weet wat je te doen staat.

Wat de workshop je in elk geval oplevert:
  • Je weet per S wat er nodig is of niet meer nodig is, dus een overzicht wat je te doen staat bij elke pijler (Structuur, Sales&Marketing, Selfcare, Systemen en Support)
  • Je hebt meer rust in je hoofd
  • Je weet welke marketing bij jou en je klanten past
  • Je hebt een prioriteitenlijst
  • Je hebt een duidelijke (en meestal sterk ingekorte) actielijst

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom bied je deze workshop alleen 1-op-1 aan?

Wil je je bedrijf zo inrichten dat het echt in alles helemaal bij jou past én je een leger hoofd krijgt en houdt,  dan vraagt dat ‘finetunen op de millimeter’. De manier die specifiek bij jou past is namelijk niet alleen afhankelijk van wat er nog nodig is in jouw bedrijf, maar ook van jou, je klanten en je aanbod. Daarom bied ik deze online workshop alleen 1-op-1 aan. Omdat een leger ondernemershoofd krijgen echt voor iedereen anders is, want het verschilt per ondernemer waarmee je hoofd zo vol zit. 

Wat moet ik doen als na de workshop blijkt dat mijn Ondernemersfundament rammelt?

Uiteraard kan ik je hierbij helpen in mijn maatwerkprogramma “Bouw een stevig Ondernemersfundament”. Ik zal je daar alles over vertellen, mocht dat nodig zijn . Misschien is een Virtuele Assistent al genoeg om jouw fundament te verstevigen. Ik kan je gratis matchen aan een goede VA uit mijn team. Ik ga je hoe dan ook met een gedegen advies naar huis sturen!

Ik zoek alleen een Virtuele Assistent, is deze workshop daar ook voor?

Als je zeker weet dat je alleen een Virtuele Assistent zoekt, dan kan ik je gratis matchen aan een goede VA uit mijn team. Je vindt alle informatie daarover hier: https://mirasaia.nl/mira-matcht/

Het komt echter vaak voor dat ondernemers denken dat ‘ze er zijn’ met een VA, maar dat is niet altijd het geval. Daarom ga ik er graag met je over in gesprek tijdens het match-proces.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Gewoon even appen (06 48 44 33 01) of mailen (mira [a] mirasaia.nl). Ik antwoord meestal binnen een dag.

“Zonder Mira zou mijn bedrijf minder professioneel in elkaar steken en zou ik langer aanmodderen of zelf blijven prutsen met mijn marketing bijvoorbeeld.”

Ingrid Kramer

Wil je meer weten? Of wil je weten of de workshop “Check je ondernemersfundament” überhaupt iets voor je is? Neem even contact met me op. Ik ben het best bereikbaar via mail: mira@mirasaia.nl of stuur me een WhatsApp-bericht via (+31) 06 48 44 33 01.

 

↑ Naar boven