Elke week een tip
+ updates over mijn

te verschijnen boek

Als ondernemer is er altijd zoveel te doen náást het werken met klanten, dus buiten jouw corebusiness. Je wordt er soms niet goed van… Geloof me: je bent niet de enige! Dat komt omdat alles buiten jouw corebusiness niet jouw vak is. Je hebt er geen tijd voor, te weinig verstand van, geen zin in, heel logisch dus dat je tegen die eindeloze to do’s blijft aanlopen.

Om jouw businessleed een beetje te verzachten help ik je graag met de”Mira’s tip van de week” op weg. Daarnaast word je vanzelf op de hoogte gehouden van mijn nog te verschijnen boek wat zal gaan over jouw volle ondernemershoofd. Vol tips voor jouw fijne ondernemersfundament en meer!

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je – nadat je je mailadres hebt bevestigd – elke donderdagochtend een dikke tip in je inbox.

Krijg elke week een korte praktische tip. En ontvang af en toe updates over mijn te verschijnen boek.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier. Wil je je na het aanmelden weer afmelden? Dat kan heel eenvoudig: onderin elke wekelijkse tip vind je de link ‘Afmelden’.