Elke week Mira’s

Magazine + updates

over mijn

te verschijnen boek

Als ondernemer is er altijd zoveel te doen náást het werken met klanten, dus buiten jouw corebusiness. Je wordt er soms niet goed van… Geloof me: je bent niet de enige! Dat komt omdat alles buiten jouw corebusiness niet jouw vak is. Je hebt er geen tijd voor, te weinig verstand van, geen zin in, heel logisch dus dat je tegen die eindeloze to do’s blijft aanlopen.

Om jouw businessleed een beetje te verzachten help ik je graag met op weg met Mira’s Magazine. Elke week de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt. Daarnaast word je vanzelf op de hoogte gehouden van mijn nog te verschijnen boek “De ontspannen ondernemer – rust in je hoofd en je bedrijf’. 

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je – nadat je je mailadres hebt bevestigd – elke donderdagochtend Mira’s Magazine in je inbox.

Krijg elke week Mira's Magazine. En ontvang af en toe updates over mijn te verschijnen boek.

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier. Wil je je na het aanmelden weer afmelden? Dat kan heel eenvoudig: onderin elk online magazine vind je de link ‘Afmelden’.