Strategie- & Doedag

voor de succesvolle ondernemer die meer te doen heeft dan hem/haar lief is- En er alleen niet uitkomt> in 1 dag de rust & focus terug in je bedrijf!
 

Strategie- & Doedag

voor de succesvolle ondernemer die meer te doen heeft dan hem/haar lief is- En er alleen niet uitkomt> in 1 dag de rust & focus terug in je bedrijf!
 

Een dag lang samen kijken naar wat écht belangrijk is, prioriteiten stellen en met een hernieuwde focus meteen uitvoeren wat jouw leven makkelijker maakt.

En je bedrijf succesvoller.

Met mij letterlijk aan je zijde gaan we niet lullen maar poetsen!  Hoe heerlijk klinkt dat?

Als dit zaken zijn waar je mee worstelt, is een Strategie – & Doedag iets voor jou!

Warboel aan acties

Je hebt een eindeloze to-do lijst. Er komt alleen maar meer op te staan in plaats van minder. En in de praktijk voer je er weinig tot niets van uit. Want waar kun je je het beste op focussen?

Geen slimme systemen

Je hebt nog steeds een papieren agenda en dat botst met makkelijk en snel afspraken maken. Of je mijmert over een overstap naar ander mailsysteem maar of dat nou echt tijd en geld gaat opleveren… En nog meer van die systemen waar je behoefte aan hebt, maar eigenlijk weet je niet precies hoe of wat. Dus doe je maar niets.

Z

Alles heeft prioriteit

Je weet dat dat niet zo is maar toch lijkt alles prioriteit te hebben. Hoe bepaal je waar je gewoon mee moet stoppen, wat je los kan laten en wat niet? 

s

Je huidige VA is niet alles wat je zoekt

Je hebt een VA maar je kunt niet alles bij haar/hem kwijt. Strategie, sparren of tools om bijvoorbeeld slimmer samen te werken is niet haar/zijn cup of tea. En dat schuurt af en toe flink in de praktijk. Wat nu?

Chaos in lopende zaken

Je hebt continu een enorme kluwe aan lopende zaken in je achterhoofd. De reden waarom je ooit ging ondernemen lijkt nu bedolven onder marketingidee X en websiteplan Y. En echt verder kom je niet voor je gevoel.

Je hoort de marketingklok luiden, maar waar hangt de klepel?

Je hebt de trainingen gevolgd bij de juiste (gerenommeerde) marketingcoaches en wéét wat je moet doen. Maar ja, alles doen vraagt zoveel tijd dat je er bij voorbaat al geen zin meer in hebt. En hoe leuk het ook klinkt, de hamvraag blijft: past het écht bij jou?

Je hebt mensen die niet kunnen werken als hun huis niet opgeruimd is. Ik heb dat met mijn bedrijf. Als het aan de achterkant een zooitje is, dan kan ik aan de voorkant geen nieuwe plannen bedenken. Mira zorgt ervoor dat ik erop kan vertrouwen dat het opgeruimd is. Ze gaat met een bezem door mijn bedrijf en als ze klaar is, is alles aan kant. Het enige dat ik nog hoef te doen is sales, marketing en strategische beslissingen maken.

Aartjan van Erkel

www.schrijvenvoorinternet.nl

 Een Strategie- & Doedag met Mira zou ik aan iedereen aanraden. Zeker als je vastloopt. Het is heel fijn als iemand anders met je meekijkt, want je ziet bepaalde dingen gewoon niet in je eigen onderneming. Soms heb je even geen zin om de leider te zijn en dat doet Mira op die dagen.

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl

Het kan allemaal zó anders

Relaxt & Succesvol ondernemen is binnen handbereik

Het kan allemaal zó anders

Relaxt & Succesvol ondernemen is binnen handbereik

De Strategie- & Doedag is voor ondernemers die behoefte hebben aan meer of betere sales, strategie en structuur. Dat zijn de dingen waarin ik me onderscheid.

Deze dag is voor jou als je piekert over hoe je je marketing moet inrichten of over welke strategie te volgen of als je inzicht wil krijgen in welke losse dingen er lopen en waarom. Ook ondernemers die erachter willen komen wat hun wants & needs zijn, wat prioriteit heeft en waarmee ze gewoon moeten stoppen zijn welkom. Want dat is precies namelijk waarmee we aan de slag gaan.

Met mijn hulp krijg je het voor elkaar om een to-do lijst over te houden met taken waar jij enthousiast van wordt en waarvan je energie krijgt. En vinden we samen ook een Virtuele Assistent die na deze dag alle taken die niet bij jou horen oppakt.

 

Over Mira Saia

Sinds 2006 ben ik ondernemer. Alle facetten van het ondernemerschap heb ik doorleefd waardoor ik nu voor jou de geschikte sparringpartner kan zijn. De ondersteuning die jij nodig hebt vind je in mij. Ik ben een held in het onderscheiden van goeie plannen – de plannen die jou geld, lol en energie opleveren haal ik er zo uit. En we gaan er samen voor zorgen dat die plannen geïmplementeerd worden. Niet alleen inspiratie, vooral veel doen!

Ik wil niets liever dan het beste uit mijn klanten halen – uit jou dus!

Voor de Strategie- & Doedag was ik veel uren kwijt aan werk dat ik eigenlijk helemaal niet wilde doen, waardoor ik bepaalde onderdelen van het ondernemerschap ook echt minder leuk begon te vinden. De grootste winst van de dag is dat ik nu weet: ‘Daar moet ik gewoon even geen tijd aan besteden.’ En ook echt waarom dan niet. Tegelijkertijd is het ook duidelijk welke stappen ik wél ga zetten. De enorme bak ervaring die ze heeft maakt Mira echt dienstbaar aan jou als klant. Ze volgt niet de regels, maar weet wat werkt en wat niet omdat ze het heeft uitgeprobeerd. Mira schroomt niet om feedback te geven en ze pakt precies het juiste sparringsniveau. En ze is gewoon een heel leuk mens!

Natasja Hoex

www.deteamcoach.nl

Af en toe doen Mira en ik een Strategie- & Doedag en dat is heerlijk. Ik voel me altijd heel lui op zo’n dag omdat ze alles heeft voorbereid. Van tevoren bedenkt ze van alles, of het nu een marketingplan is of iets heel praktisch dat we kunnen uitvoeren. Zo’n dag is echt perfect. Zó waardevol. Het is niet dat ik het zelf moet verzinnen en Mira het uitvoert – Mira komt echt met iets aan tafel. Dat is ook logisch, ze heeft zoveel ervaring met allerlei ondernemers. Van al haar topklanten heeft Mira iets geleerd. Nu weet ze precies wat werkt en al die kennis neemt ze mee.

Janneke de Kler

www.deschitterendeondernemer.nl

What's in it for me?

Wat het je oplevert

N

Efficiënter werken – je doet meer in minder tijd

Waar je eerst eindeloos in overleg was met je team of je klanten, weet je inmiddels elke ochtend gewoon wat je moet en ook gaat doen. Overlegmomenten zijn gestroomlijnd en je hebt eindelijk de tijd voor zowel werken AAN, als werken IN je bedrijf.

Al je ideeën zorgen niet meer voor verlamming

Waar je jezelf eerst verlamde met alle briljante ideeën die in je opkwamen, weet je nu precies wat haalbaar is en wat niet. Waardoor je alleen aan de slag gaat met brainwaves die nú bij jou en je bedrijf passen.

}

Administratie is niet langer je grootste nachtmerrie

De meeste ondernemers hebben een gruwelijke hekel aan dat facturen-verzamel-gedoe. Jij niet meer! Je hebt nu een efficiënte manier om dit te regelen óf iemand die dat voor je doet. En dus fiets jij relaxt de maandelijkse administratie en de OB per kwartaal door.

j

Je bulk aan blogs ligt niet langer op de plank

Je had al tijden een stapel blogs liggen, maar inmiddels staan ze op je site en worden ze op verschillende Social Media platforms verspreid. Met goeie verwijzingen naar je gratis weggever, waardoor je lijst ook nog eens flink groeit.

Je hebt een helder beeld bij hoe lang taken duren

Eerst pakte je alle gave acties op als de actieve ondernemer die je bent, maar nu weet je wat je kan doen in de tijd die je hebt. En wat je het beste kunt doen. Je verspilt geen tijd en energie meer aan dingen die niets opleveren. Het einde van je to-do lijst komt eindelijk in zicht!

Je online shop is up and running

Je was al een tijdje toe aan online verkopen en hebt dat nu geregeld. Want je hebt eindelijk de kennis waar je naar zocht als het gaat om shoppingcartaanbieders en betaalsystemen.

Tijdens de Strategie- & Doedag was Mira heel pragmatisch. We bespraken dingen die ik misschien wel had kunnen weten of had kunnen doen, maar niet wist en deed. Ik voelde me gesteund en de dag gaf me focus en handvaten voor dingen die ik moest gaan aanpakken. 

We zijn ook meteen actie gaan ondernemen. Op de dag zelf heb ik een mail verstuurd die me meteen nieuwe leads en doorverwijzingen heeft opgeleverd. Zonder Mira had ik dat niet gedaan omdat het best spannend was, maar het bleek erg waardevol. Dat resultaat gaf me heel veel energie en flow. 

De Strategie- & Doedag heeft me ook focus opgeleverd en heeft er voor gezorgd dat ik stappen ben gaan zetten. Wat ik heb geleerd op die dag waren dingen die ik niet zelf had kunnen bedenken. Wat mij betreft had de dag wel wat langer gemogen ;-).

Marijke Hoekstra

www.flinkbc.nl

Ik ging de Strategie- & Doedag in met een vraagstelling, geen problematiek. Dat vond ik wel spannend, gewoon zo’n vraag in de ether gooien. Maar tot op de dag van vandaag weet ik dat ik een goede beslissing heb gemaakt.

Mijn Strategie- & Doedag met Mira heeft ervoor gezorgd dat ik me bewust ben van dat wat ik het liefste doe. Voor de dag met Mira bracht ik nog niet naar buiten wat ik écht wilde. Dat is mijn grootste les geweest – cut the crap en ga het werk doen dat je het leukste vindt.

Ook was het prettig om eindelijk eens met iemand samen te zitten en naar mijn bedrijf te kijken. Met de Strategie- & Doedag roep je als het ware een hulplijn in en dat is heel fijn. Ik vind het een gat in de markt.

De besluiten die we op de dag gemaakt hebben draag ik nog altijd met me mee. En de resultaten zijn er.

Viella Krieckemans

www.viconcept.be

Wat gaan we doen?

Kort samengevat gaan we een dag samen zitten om te werken met aan mijn 7 S-en systeem: samen sparren, kijken welke systemen nodig zijn (praktische systemen maar ook een stuk van je marketing), structuur, waar er geschrapt kan worden, of je strategie in lijn is met wat je écht wilt, waar je meer sales uit kan halen en of je nog extra support nodig hebt.

We kijken naar wat de dingen zijn waar jij op korte termijn mee aan de slag kunt. Als je wilt kan dit gebaseerd op je eindeloze to-do lijst of de thema’s waarmee je worstelt (die mag je voor de dag naar me opsturen ;-)). Daarnaast bespreken we hoe je precies dat wat nodig is ook écht kunt gaan doen na de Strategie- & Doedag. Praktisch en concreet, want met een goed gevoel of inspiratie kom je geen stap verder. Daarom geef ik je de handvatten die je nodig hebt.

We kijken dus ook naar welke systemen je het meest optimaal ondersteunen en wat daarvoor nodig is (werken in de cloud, een samenwerkingstool, een online agenda, etc.)

Aan het eind van de dag heb je helderheid, rust in je hoofd én vooral: je weet wat je moet doen en wat je gaat uitbesteden. En dat uitbesteden gaan we ook samen doen: in mijn netwerk van Virtuele Assistenten zit altijd wel de juiste voor jou!

Daar waar de tijd er voor is, implementeren we meteen een delegeertool of maken we een actielijst waarvan je niet de zenuwen krijgt. Of je zet de eerste stappen op social media gebied – we doen dat wat nodig is.

Wat gaan we doen?

Kort samengevat gaan we een dag samen zitten om te werken met aan mijn 7 S-en systeem: samen sparren, kijken welke systemen nodig zijn (praktische systemen maar ook een stuk van je marketing), structuur, waar er geschrapt kan worden, of je strategie in lijn is met wat je écht wilt, waar je meer sales uit kan halen en of je nog extra support nodig hebt.

We kijken naar wat de dingen zijn waar jij op korte termijn mee aan de slag kunt. Als je wilt kan dit gebaseerd op je eindeloze to-do lijst of de thema’s waarmee je worstelt (die mag je voor de dag naar me opsturen ;-)). Daarnaast bespreken we hoe je precies dat wat nodig is ook écht kunt gaan doen na de Strategie- & Doedag. Praktisch en concreet, want met een goed gevoel of inspiratie kom je geen stap verder. Daarom geef ik je de handvatten die je nodig hebt.

We kijken dus ook naar welke systemen je het meest optimaal ondersteunen en wat daarvoor nodig is (werken in de cloud, een samenwerkingstool, een online agenda, etc.)

Aan het eind van de dag heb je helderheid, rust in je hoofd én vooral: je weet wat je moet doen en wat je gaat uitbesteden. En dat uitbesteden gaan we ook samen doen: in mijn netwerk van Virtuele Assistenten zit altijd wel de juiste voor jou!

Daar waar de tijd er voor is, implementeren we meteen een delegeertool of maken we een actielijst waarvan je niet de zenuwen krijgt. Of je zet de eerste stappen op social media gebied – we doen dat wat nodig is.

%

meer vrijheid

%

meer resultaat

%

minder stress

%

minder gedoe

De aanleiding voor het doen van de Strategie- & Doedag was dat we ons realiseerden: als we een stap willen maken, dan moeten we het anders gaan doen en onze marketing op orde krijgen. Daar voor lieten we ons erg consumeren door de gekte van de dag, door operationele zaken. Terwijl dat niet onze core business is en het ons dus minder energie geeft. 

Het is zo goed om even uit je dagelijkse wereldje te stappen en aan de slag te gaan met Mira. Jezelf de tijd te gunnen om over je eigen bedrijf na te denken. Dat is iets dat je als ondernemer makkelijk opzij zet, maar het is zó waardevol. Mira triggert je om op een andere manier naar dingen te kijken en stelt blanco vragen die je aan het denken zetten. Wat ik daarbij fijn vind is dat Mira heel direct communiceert. Tijdens de Strategie- & Doedag hebben we ook handige systemen ingericht en besloten welke keuzes we willen gaan maken met onze social media uitingen. 

Ik zou een Strategie- & Doedag met Mira absoluut aanraden. Sterker nog, dat heb ik al gedaan 😉

Patricia Henderson

www.challengesupport.nl

Mira heeft mij en een collega-ondernemer geholpen met de Strategie- &Doedag. De informele sfeer vond ik heel fijn en ook het samen sparren. Mira ziet als buitenstaander heel snel wat wel en niet handig is. Ze kon – zonder kennis van onze bedrijven – de diepte ingaan. Ook liet Mira ons inzien dat er soms kortere wegen zijn naar ons doel. Een eyeopener voor ons. We stonden af en toe perplex van de eenvoud van oplossingen waar Mira mee kwam. Hoe fijn om erachter te komen dat het dus ook sneller en makkelijker kan.

Ik raad iedereen deze Strategie-& Doedag aan, want het is heel erg fijn met Mira in de rol van strategisch partner.

Marcel Borst

www.ikstopwel.nl

Wanneer, waar en hoeveel?

Deze dag vindt plaats in mijn heerlijke kantoor in Schijndel (Lidwinahof 91) van 10.00 tot 15.00 uur. Mijn verloofde (voormalig chef-kok) verzorgt de lunch en andere heerlijke versnaperingen. Het kan ook zijn dat we elkaar treffen in Den Bosch, in elk geval in deze Brabantse contreien :-).

Je investering is €1750,-. Kom je met je (samenwerk)partner(s) dan werken we een uur langer door en komt er €250,- bij.

Na deze dag treffen we elkaar nog twee keer een half uur online of telefonisch (binnen 3 maanden na deze dag te ‘verzilveren’). Daarbij krijg je toegang tot al mijn online materialen die voor jou en je bedrijf heel waardevol en handig zijn.

Ben je enthousiast geworden? Dan ga ik graag met je in gesprek, zodat we samen kunnen bekijken of de Strategie- & Doedag inderdaad het juiste voor je is. We hebben ongeveer een uur nodig voor onze telefonische afspraak, zodat ik alle info van jou helder heb en ik ook zeker weet wat jouw vraag is. En we dus allebei een goede beslissing kunnen nemen.

Als ik denk dat deze dag voor jou en jouw bedrijf de beste oplossing is, zal ik dat tegen je zeggen. Je hoort het trouwens ook van mij als ik denk dat dit niet het juiste nu voor jou is om te doen.

Na ons gesprek geef ik je alle tijd om tot een besluit te komen. Je hoeft niet meteen ja te zeggen, ik ga je ook niet met bonussen of snelle beslis-kortingen om de oren slaan ;-).

Op het moment dat je hebt besloten om deze dag te gaan doen, plannen we deze dag in. En krijg je – indien nodig – voorbereidende opdracht(en) van mij.

Heb je interesse in deze dag? Bel of app me dan even, dan plannen we die telefonische afspraak of online meetup in. Op die manier zien we samen (letterlijk en figuurlijk) of we een klik hebben en – nogmaals – of deze dag het juiste is voor jou om nu te doen.

Ik ben bereikbaar via 06 – 48 44 33 01. Je kunt ook mailen naar mira@mirasaia.nl. Je kunt ook via deze link je gegevens achterlaten, dan neem ik contact met je op.

Aarzel alsjeblieft niet om me nu alvast even te bellen/mailen of appen met je vragen. Of als je eerst gewoon meer wilt weten. Vragen staat vrij 😉

Wat is het fijn om samen met iemand aan je bedrijf te werken, de strategie te bepalen en dat vervolgens ook uit te voeren (al dan niet met hulp). Het geeft focus en rust en winst. Je zit als ondernemer regelmatig zo in je bedrijf dat het waardevol is als iemand je op je eigen blinde vlekken wijst en je soms liefdevol een schop onder je kont geeft. Of je juist afremt als je doordendert. Een Strategie- & Doedag met Mira is een aanrader en de investering meer dan waard! 

Aike Borghuis

www.aikeborghuis.nl

Meestal werkt Mira op afstand voor me, maar soms werken we een hele dag samen op locatie of in haar kantoor en dat is onwijs fijn. Dat geeft me echt een boost. Je kan meteen aan de actiepunten werken. Op zo’n dag is er totaal geen afleiding en kunnen we een mooie strategie uitzetten, er een tijdspad aan hangen én ermee beginnen. Ik zou een Strategie- & Doedag met dan ook Mira aan iedere ondernemer aanraden die echt stappen wilt zetten.

Emmy van der Knaap

www.werkenmetemmy.nl