Strategie- & Doe Mastermind

voor de succesvolle ondernemer die stappen wil zetten in zijn/haar onderneming, het bedrijf wil laten groeien en behoefte heeft aan sparren met mensen op hetzelfde niveau

Strategie- & Doe Mastermind

voor de succesvolle ondernemer die stappen wil zetten in zijn/haar onderneming, het bedrijf wil laten groeien en behoefte heeft aan sparren met mensen op hetzelfde niveau

Een jaar lang aan de slag om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, te laten groeien. En dat samen met een groep van 5 andere inspirerende ondernemers die hetzelfde willen als jij. Tijdens dit jaar kijken we naar wat écht belangrijk is, stellen we prioriteiten en ga je met een hernieuwde focus meteen uitvoeren wat jouw leven makkelijker maakt.

En je bedrijf succesvoller.

Met mij én de andere ondernemers uit de groep letterlijk aan je zijde gaan we niet lullen maar poetsen! Hoe heerlijk klinkt dat?

De mastermindgroep van januari 2020 is gestart

Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen voor de eerstvolgende groep

Als dit zaken zijn waar je mee worstelt, is deze mastermindgroep iets voor jou!

Als dit zaken zijn waar je mee worstelt, is deze mastermind-groep iets voor jou!

Warboel aan acties

Je hebt een eindeloze to-do lijst. Er komt alleen maar meer op te staan in plaats van minder. En in de praktijk voer je er weinig tot niets van uit. Want waar kun je je het beste op focussen?

Geen slimme systemen

Je hebt nog steeds een papieren agenda en dat botst met makkelijk en snel afspraken maken. Of je mijmert over een overstap naar ander mailsysteem maar of dat nou echt tijd en geld gaat opleveren… En nog meer van die systemen waar je behoefte aan hebt, maar eigenlijk weet je niet precies hoe of wat. Dus doe je maar niets.

Z

Telkens je focus kwijt

Je weet dat dat niet zo is maar toch lijkt alles prioriteit te hebben. Daardoor ben je regelmatig de focus kwijt, terwijl je eigenlijk niets liever wil dan je bedrijf laten groeien. Je dacht dat je goed was in jezelf motiveren tot actie, maar dat blijkt in de praktijk toch best lastig te zijn. 

s

Ondernemerschap is soms eenzaam

In je omgeving zijn er maar weinig mensen die écht begrijpen hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Dat, in combinatie met het feit dat je soms dagenlang alleen op je kantoor zit, maakt dat je het ondernemerschap stiekem best eenzaam vindt en je je soms afvraagt: is dit het nou?

Chaos in lopende zaken

Je hebt continu een enorme kluwe aan lopende zaken in je achterhoofd. De reden waarom je ooit ging ondernemen lijkt nu bedolven onder marketingidee X en websiteplan Y. En echt verder kom je niet voor je gevoel.

Je hoort de marketingklok luiden, maar waar hangt de klepel?

Je hebt de trainingen gevolgd bij de juiste (gerenommeerde) marketingcoaches en wéét wat je moet doen. Maar ja, alles doen vraagt zoveel tijd dat je er bij voorbaat al geen zin meer in hebt. En hoe leuk het ook klinkt, de hamvraag blijft: past het écht bij jou?

Je hebt mensen die niet kunnen werken als hun huis niet opgeruimd is. Ik heb dat met mijn bedrijf. Als het aan de achterkant een zooitje is, dan kan ik aan de voorkant geen nieuwe plannen bedenken. Mira zorgt ervoor dat ik erop kan vertrouwen dat het opgeruimd is. Ze gaat met een bezem door mijn bedrijf en als ze klaar is, is alles aan kant. Het enige dat ik nog hoef te doen is sales, marketing en strategische beslissingen maken.

Aartjan van Erkel

www.schrijvenvoorinternet.nl

Het kan allemaal zó anders

Relaxt & Succesvol ondernemen is binnen handbereik

Het kan allemaal zó anders

Relaxt & Succesvol ondernemen is binnen handbereik

De Strategie- & Doe Mastermind is voor ondernemers die behoefte hebben aan meer of betere sales, strategie en structuur. Dat zijn de dingen waarin ik me onderscheid en waarmee ik je een jaar lang zal ondersteunen. Het gaat allemaal over jou en het laten groeien van je bedrijf. Maar wel op een manier die bij jou past. Geen aangeleerde marketinggoeroe-trucjes dus.

Deze Mastermind is voor jou als je piekert over hoe je je marketing moet inrichten. Of als je twijfelt welke strategie je wel of niet moet volgen. Ook is dit wat voor je als je inzicht wilt krijgen in welke losse dingen er liggen in je bedrijf en hoe je daar voor altijd een einde aan gaat maken. Ook ondernemers die erachter willen komen wat hun wants & needs zijn, wat prioriteit heeft en waarmee ze gewoon moeten stoppen zijn welkom. Want dat is namelijk precies waarmee we aan de slag gaan.

Met de input en support van de groep en van mij krijg je het voor elkaar om een to-do lijst over te houden met taken waar jij enthousiast van wordt en waarvan je energie krijgt. Zo ga je in dit jaar enorme stappen zetten in je ondernemerschap en til je je bedrijf naar the next level.

 

Over Mira Saia

Sinds 2006 ben ik ondernemer. Alle facetten van het ondernemerschap heb ik doorleefd waardoor ik nu voor jou de geschikte sparringpartner kan zijn. De ondersteuning die jij nodig hebt vind je in mij. Ik ben een held in het onderscheiden van goeie plannen – de plannen die jou geld, lol en energie opleveren haal ik er zo uit. En we gaan er samen voor zorgen dat die plannen geïmplementeerd worden. Niet alleen inspiratie, vooral veel doen!

De grootste winst van mijn samenwerking met Mira is dat ik nu weet: ‘Daar moet ik gewoon even geen tijd aan besteden.’ En ook echt waarom dan niet. Tegelijkertijd is het ook duidelijk welke stappen ik wél ga zetten. De enorme bak ervaring die ze heeft maakt Mira echt dienstbaar aan jou als klant. Ze volgt niet de regels, maar weet wat werkt en wat niet omdat ze het heeft uitgeprobeerd. Mira schroomt niet om feedback te geven en ze pakt precies het juiste sparringsniveau. En ze is gewoon een heel leuk mens!

Natasja Hoex

www.deteamcoach.nl

Mira neemt dingen bij me weg waar nodig, denkt vooruit en denkt mee. Ik voel me echt ontzorgd en ik weet dat ik het niet meer alleen hoef te doen: Mira staat naast me in mijn bedrijf. Ook komt ze echt met iets aan tafel – van al haar topklanten heeft Mira iets geleerd en al die kennis neemt ze mee. Onze samenwerking heeft me zoveel opgeleverd. Meer omzet, meer rust, meer overzicht en meer structuur. Ik weet nu dat mijn bedrijf doorloopt ook al gebeuren er dingen in mijn privéleven. Ik gun iedereen een Mira!

Janneke de Kler

www.deschitterendeondernemer.nl

What's in it for me?

Wat het je oplevert

N

Efficiënter werken – je doet meer in minder tijd

Waar je eerst eindeloos in overleg was met je team of je klanten, weet je inmiddels elke ochtend gewoon wat je moet en ook gaat doen. Overlegmomenten zijn gestroomlijnd en je hebt eindelijk de tijd voor zowel werken AAN, als werken IN je bedrijf.

Al je ideeën zorgen niet meer voor verlamming

Waar je jezelf eerst verlamde met alle briljante ideeën die in je opkwamen, weet je nu precies wat haalbaar is en wat niet. Waardoor je alleen aan de slag gaat met brainwaves die nú bij jou en je bedrijf passen.

}

Hernieuwde focus

Door te sparren met de andere ondernemers in de groep wordt het glashelder welke richting je op moet om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en weet je precies welke taken je als eerste moet oppakken om dat voor elkaar te krijgen.

j

Je bulk aan blogs ligt niet langer op de plank

Je had al tijden een stapel blogs liggen, maar inmiddels staan ze op je site en worden ze op verschillende Social Media platforms verspreid. Met goeie verwijzingen naar je gratis weggever, waardoor je lijst ook nog eens flink groeit.

Je voelt je gesteund en geïnspireerd

Omringd worden door andere ondernemers zorgt ervoor dat je je inspiratie hebt teruggevonden en je je niet langer eenzaam voelt. Je hebt nu een groep mensen om je heen die precies weten hoe je je voelt en je steun en toeverlaat zijn op momenten dat je even niet meer weet waarvoor je het ook alweer deed, dat ondernemen.

Je online shop is up and running

Je was al een tijdje toe aan online verkopen en hebt dat nu geregeld. Want je hebt eindelijk de kennis waar je naar zocht als het gaat om shoppingcartaanbieders en betaalsystemen.

Ik kwam bij Mira terecht omdat ik teveel op mijn bord had, gestrest was en wilde uitbesteden maar niet goed wist wat dan. Mira stuurde me een checklist die ik moest invullen en toen wist ik: zij begrijpt mij gewoon. Ik heb praktisch alles ingevuld op die checklist ;-). Mira gaf me meteen een gevoel van vertrouwen. Ook wist ik dat ze samenwerkt met andere ondernemers die groeien. Of dat nu door Mira, sinds Mira of met Mira is kan ik niet beoordelen, maar ze groeien allemaal.

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl

Wat gaan we doen?

Samengevat gaan we in 2020 samen werken om je bedrijf succesvoller te maken dan ooit. Met behulp van mijn 7 S’en systeem én in het gezelschap van 5 andere ondernemers.

Elke livedag gaan we samen sparren, implementeren, aan het werk. En natuurlijk kijken naar wat nodig is en anders mag. Dat is niet altijd persee meer dingen doen. Soms is het juist nodig om meer tijd en ruimte te creeëren. In je agenda, in je hoofd, in je leven. Daar waar nodig is. We gaan dus ook hier naar kijken.

Misschien wil je bijvoorbeeld af van dat opgejaagde gevoel wat je ervaart. Dat gevoel van dat er meer moet of dat je sneller wil dan dat het gaat. Het is een gevoel wat inspiratie lijkt maar meestal slechts een vorm van onnodige stress is. Kortom: soms is minder doen juist wat nodig is.

 1. Strategie – helder krijgen waar je heen wilt het komende kwartaal
 2. Sales –  we kijken samen wat het laaghangend fruit is en hoe je (indien gewenst) snel meer omzet kunt halen
 3. Systemen – alles wat nodig is voor jou en je team goed ingericht
 4. Structuur – vrijheid in de structuur, dus bijvoorbeeld kijken naar je werkweek maar ook in je samenwerking met team en klanten
 5. Support – heb je genoeg support en/of het juiste team om je heen
 6. Schrappen – er kan veel later of nooit gedaan worden, dat pakken we samen op
 7. Sparren – met mij 1 op 1 en met de andere top-ondernemers

We kijken op deze manier naar wat de dingen zijn waar jij op korte termijn mee aan de slag kunt. Dit doen we met/in de groep. Soms zal iets voor iedereen van belang zijn, dan pakken we het gemeenschappelijk aan. Sowieso gaan we elke live-dag samen 1 op 1 zitten, 30 tot 40 minuten.

Daarnaast bespreken we hoe je precies dat wat nodig is ook écht kunt gaan doen na elke Mastermind-dag. Praktisch en concreet, want met een goed gevoel of inspiratie kom je geen stap verder. Daarom geef ik je de handvatten die je nodig hebt.

Aan het eind van de dagen heb je helderheid, rust in je hoofd én vooral: je weet wat je moet doen en wat je gaat uitbesteden.

Daar waar de tijd er voor is, implementeren we meteen een delegeertool of maken we een actielijst waarvan je niet de zenuwen krijgt. We doen dat wat nodig is. Samen met de andere ondernemers in de groep ga je écht stappen zetten.

Wat gaan we doen?

Samengevat gaan we in 2020 samen werken om je bedrijf succesvoller te maken dan ooit. Met behulp van mijn 7 S’en systeem én in het gezelschap van 5 andere ondernemers.

Elke livedag gaan we samen sparren, implementeren, aan het werk. En natuurlijk kijken naar wat nodig is en anders mag. Dat is niet altijd persee meer dingen doen. Soms is het juist nodig om meer tijd en ruimte te creeëren. In je agenda, in je hoofd, in je leven. Daar waar nodig is. We gaan dus ook hier naar kijken.

Misschien wil je bijvoorbeeld af van dat opgejaagde gevoel wat je ervaart. Dat gevoel van dat er meer moet of dat je sneller wil dan dat het gaat. Het is een gevoel wat inspiratie lijkt maar meestal slechts een vorm van onnodige stress is. Kortom: soms is minder doen juist wat nodig is.

 1. Strategie – helder krijgen waar je heen wilt het komende kwartaal
 2. Sales –  we kijken samen wat het laaghangend fruit is en hoe je (indien gewenst) snel meer omzet kunt halen
 3. Systemen – alles wat nodig is voor jou en je team goed ingericht
 4. Structuur – vrijheid in de structuur, dus bijvoorbeeld kijken naar je werkweek maar ook in je samenwerking met team en klanten
 5. Support – heb je genoeg support en/of het juiste team om je heen
 6. Schrappen – er kan veel later of nooit gedaan worden, dat pakken we samen op
 7. Sparren – met mij 1 op 1 en met de andere top-ondernemers

We kijken op deze manier naar wat de dingen zijn waar jij op korte termijn mee aan de slag kunt. Dit doen we met/in de groep. Soms zal iets voor iedereen van belang zijn, dan pakken we het gemeenschappelijk aan. Sowieso gaan we elke live-dag samen 1 op 1 zitten, 30 tot 40 minuten.

Daarnaast bespreken we hoe je precies dat wat nodig is ook écht kunt gaan doen na elke Mastermind-dag. Praktisch en concreet, want met een goed gevoel of inspiratie kom je geen stap verder. Daarom geef ik je de handvatten die je nodig hebt.

Aan het eind van de dagen heb je helderheid, rust in je hoofd én vooral: je weet wat je moet doen en wat je gaat uitbesteden.

Daar waar de tijd er voor is, implementeren we meteen een delegeertool of maken we een actielijst waarvan je niet de zenuwen krijgt. We doen dat wat nodig is. Samen met de andere ondernemers in de groep ga je écht stappen zetten.

%

meer vrijheid

%

meer resultaat

%

minder stress

%

minder gedoe

Ik ben met Mira gaan samenwerken toen ik de volgende stap wilde maken in mijn bedrijf. De samenwerking heeft me echter zoveel meer gebracht dan dat! Ik neem mezelf serieuzer als ondernemer en hoef niet meer te trekken en te duwen – het stroomt nu in mijn bedrijf.  Mira stuurt me in mijn tijd en neemt taken over die ik niet zelf hoef te doen, waardoor ik meer aan mijn core business kan werken. Dat is echt Mira’s talent. Ze weet altijd initiatief te nemen op een manier die perfect bij onze open samenwerking past. Ik ben zó blij met Mira. Echt, het roert me soms bijna tot tranen. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen. 

Emmy van der Knaap

www.werkenmetemmy.nl

Voordat ik met Mira ging samenwerken was ik echt nog aan het ploeteren in mijn bedrijf en liep ik vast. Sinds Mira op mijn pad kwam voelde ik me meteen gedragen in mijn bedrijf – ik hoef het niet meer alleen te doen. Mira denkt mee op strategie en zorgt dat ik focus houd. Ze is zowel sterk in de technische kant van het ondersteunen als in het sparren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daardoor kan ik mijn waarde meer laten zien als ondernemer en richt ik me steeds meer op de dingen waarmee ik écht een verschil kan maken voor mijn klanten. Ik vond het best spannend om de investering te doen om met Mira te gaan werken, maar ik merk dat het me zoveel rust heeft gegeven. Kortom: ik ben gewoon heel erg blij met Mira!

Aike Borghuis

www.aikeborghuis.nl

Wanneer, waar en hoeveel?

De livedagen van de volgende Mastermind worden nog bekend gemaakt. De dagen vinden plaats in Den Bosch of directe omgeving.

In de maanden dat we elkaar niet live treffen, organiseer ik een online Q&A-uur zodat je me al je vragen kan stellen en je dus niet stagneert. Dat doen we in de groep zodat je ook elkaar hoort en elkaar verder kunt helpen daar waar nodig. Tussen de livedagen door kun je me onbeperkt mailen (en je krijgt mijn 06 nummer voor noodgevallen ;-)). Daarnaast werken we bijna elke maand online samen tijdens een creatie-ochtend. Vooraf bel je in en stel je je vragen. De groep en ik helpen je waar nodig op weg. Dan ga je aan de slag met dat wat je die dag wilt oppakken. Aan het eind van de ochtend treffen we elkaar weer online en kun je je gedane acties delen én je eventuele vragen stellen.

Je investering is €6000,- (excl. BTW). Betalen in termijnen mag ook. 

Ben je enthousiast geworden? Dan ga ik graag met je in gesprek zodat we samen kunnen bekijken of de Strategie- & Doe Mastermind inderdaad passend voor je is. Je mag me naturlijk ook altijd even mailen via mira [a] mirasaia.nl met je vragen. Of app/bel me via 06 48 44 33 01.

Mira maakt ondernemen leuker voor haar opdrachtgevers. Als je haar de ruimte geeft, neemt ze je werk uit handen waarvan je niet eens door had dat het je in de weg zit bij de ontwikkeling van je bedrijf.

Linda Spaanbroek

www.shiftacademy.nl

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is het verschil tussen de Strategie- & Doedag en de Mastermindgroep?

Bij de Strategie- & Doe Mastermind heb je de kracht van de groep en de kracht van de mastermind, dat heb je bij de Strategie- 7 Doedag niet. Omdat het een jaarprogramma is kun je tevens onderweg niet duiken of weglopen van je zelfbedachte plannen. De opzet van dit programma zorgt echt voor accountability – je hebt door de Mastermind-dagen elke keer een stok achter de deur, in plaats van één keer een dag de diepte in en het daarna zelf te moeten doen.

Wanneer zijn de Q&A-uren?

Deze zijn in de maanden dat we elkaar niet live zien. De data krijg je per mail toegestuurd na de eerste live dag, want op die dag bespreken we met de groep wat voor iedereen handige data zijn. 

Wanneer zijn de live dagen en wat zijn de tijden?

De live dagen voor de volgende Strategie & Doe Mastermindgroep zijn nog niet bekend.

Alle dagen zijn allemaal van 10.00 uur tot 16.00 uur. De inloop begint om 9.30 uur.

Is dit programma geschikt voor iedereen?

Het programma is geschikt voor jou als je een doener bent die zin heeft om in een groep aan de slag te gaan om écht stappen in je bedrijf te gaan zetten. Ben je toe aan bedrijfsgroei en sta je open voor de input van 5 andere ondernemers en van mij als Mastermind-leidster, dan past de Strategie- & Doe Mastermind bij jou. 

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip voor me?

Investeren is altijd spannend. En het is ook spannend als iemand gaat meekijken in je bedrijf. Hou in je achterhoofd dat je investeert in de groei van je bedrijf en dus ook in die van jezelf.

Mijn tip is: voel of het bij je past of niet. En bij twijfel kun je me altijd even bellen of appen: 06 48 44 33 01.

Wat je ook kan doen is jezelf deze 3 vragen stellen:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is het verschil tussen de Strategie- & Doedag en de Mastermind-groep?

Bij de Strategie- & Doe Mastermind heb je de kracht van de groep en de kracht van de mastermind, dat heb je bij de Strategie- 7 Doedag niet. Omdat het een jaarprogramma is kun je tevens onderweg niet duiken of weglopen van je zelfbedachte plannen. De opzet van dit programma zorgt echt voor accountability – je hebt door de Mastermind-dagen elke keer een stok achter de deur, in plaats van één keer een dag de diepte in en het daarna zelf te moeten doen.

Wanneer zijn de Q&A-uren?

Deze zijn in de maanden dat we elkaar niet live zien. De data krijg je per mail toegestuurd na de eerste live dag, want op die dag bespreken we met de groep wat voor iedereen handige data zijn. 

Wanneer zijn de live dagen en wat zijn de tijden?

De live dagen zijn op:

 • Maandag 20 januari
 • Woensdag 8 april
 • Vrijdag 26 juni
 • Dinsdag 6 oktober
 • Maandag 18 januari 2021

Alle dagen zijn allemaal van 10.00 uur tot 16.00 uur. De inloop begint om 9.30 uur. 

Is dit programma geschikt voor iedereen?

Het programma is geschikt voor jou als je een doener bent die zin heeft om in een groep aan de slag te gaan om écht stappen in je bedrijf te gaan zetten. Ben je toe aan bedrijfsgroei en sta je open voor de input van 5 andere ondernemers en van mij als Mastermind-leidster, dan past de Strategie- & Doe Mastermind bij jou. 

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip voor me?

Investeren is altijd spannend. En het is ook spannend als iemand gaat meekijken in je bedrijf. Hou in je achterhoofd dat je investeert in de groei van je bedrijf en dus ook in die van jezelf.

Mijn tip is: voel of het bij je past of niet. En bij twijfel kun je me altijd even bellen of appen: 06 48 44 33 01.

Wat je ook kan doen is jezelf deze 3 vragen stellen:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Mira heeft mij geweldig geholpen om de totale chaos die het administratieve deel van mijn leven was op orde te krijgen.

Ze is een kei in haar vak en een geweldige partner om mee samen te werken, die ook waar nodig een stok achter de deur durft te zijn. Daarnaast denkt ze graag en goed mee over je bedrijfssystemen en hoe je die kunt optimaliseren. Absolute aanrader dus als je je wilt gaan bezig houden met dingen waar je goed in bent en de rest aan een professional over wilt laten.

Else Kramer

www.elsekramer.nl

Met Mira kreeg ik een sparringpartner die precies in de lijn van voor mij inspirerende marketingjuffen met me meedacht. Die concrete tips gaf over mijn nieuwsbrief, adviezen over hoe ik me kon profileren, voorbeelden toestuurde van free give aways, en passant een account aanmaakte voor een handig boekhoudsysteem en me streng toesprak hoe waardevol mijn producten zijn en wat ik ervoor zou kunnen vragen. Oftewel: zij hielp me om concreet dingen toe te passen waartoe ik werd geïnspireerd door mijn marketingjuffen. Het was precies wat ik nodig had en ik heb door en met Mira stappen kunnen zetten waar ik al lang aan toe was en eerder niet aan toekwam. Daarbij ervaarde ik haar dienstverlening als: betrokken, consciëntieus, erg ondersteunend en praktisch. Ze is je maatje in je bedrijfsvoering, niet bang om je liefdevol op je kop te geven, zich met van alles te bemoeien en van van alles wat te vinden zonder je te betuttelen. Het was verrukkelijk en het heeft me enorm geïnspireerd.

Yvonne van Iersel

www.stressloosewerken.nl