Jouw praktische sparringpartner

In dit maatwerktraject leer je
hoe je op een relaxte manier onderneemt.

Ben je ondernemer/ZZP’er en herken je dit?

$

Je werkt als coach, trainer, consultant of therapeut en je vindt je vak top! Je doet niets liever dan mensen helpen, hen inspireren en inzichten geven. Je doet je werk met veel plezier

$

Je loopt wel vaak tegen een paar zaken aan die buiten je vak vallen

$

Je maakt nu regelmatig langere werkdagen dan je zou willen

$

Je wil al een tijdje iets anders in je bedrijf doen maar je ziet niet goed hoe je je nieuwe plan (bijvoorbeeld een online training die je aan de man wil brengen) daadwerkelijk kan uitvoeren

$

Je voelt je soms een beetje een sukkel dat je bedrijf aan de achterkant een beetje als een zooitje voelt en/of eruitziet

$

Je voelt je vaak overweldigd door de ideeën die andere ondernemers en zeker marketingcoaches in je inbox laten vallen en hebt dan het idee dat je het anders aan moet pakken

$

Je wil graag meer klanten helpen met jouw fijne coaching/training/advies maar je hebt elke dag het gevoel dat de dag te kort was

$

Je wordt moe van het kiezen en besluiten nemen, van een nieuwe provider tot een ander logo tot wat dan ook

$

Je marketing lijkt vaak net niet de goeie klanten op te leveren, maar hoe je het anders moet doen weet je niet

$

Je werkt met een paar mensen samen (je accountant, misschien ook een VA) met wie de samenwerking net niet soepel genoeg loopt naar je smaak, maar ja, wat dan?

$

Je hebt het gevoel dat alles prioriteit heeft

$

Je werkt dagen keihard en dan weer dagen niet, terwijl je in balans wilt zijn

$

Je zoekt iemand die jou daarbij kan helpen. Die je kan leren hoe je de juiste prio’s stelt, hoe je bedrijf minder chaotisch wordt, hoe je meer klanten kan helpen zonder jezelf over de kop te werken. Want van al die dingen naast je vak weet je wel wat, maar niet zoveel. Of als je al eens bij een businesscoach in de leer bent geweest, dan heb je gemerkt dat dat wat je geleerd hebt voor jou niet werkt. Werkte je eerder al met een VA, heb je ervaren dat dat niet heiligmakend is.

$

Je hebt alleen wel twijfels of je geschikt bent om met iemand te sparren/samen te werken. Want wat je van veel ondernemers om je heen als advies krijgt, past meestal toch niet bij jou. En heb je meegedaan met een programma van een businesscoach, dan kan het zelfs zo zijn dat je hier totaal op bent leeggelopen.

$

Je zoekt dus iemand die begrijpt dat je ook in alles naast je eigenlijke vak helemaal jezelf wilt zijn. Die snapt dat jij het op jouw manier wil doen. Die het runnen van je bedrijf niet te ingewikkeld en complex maakt. En iemand die snapt dat succes voor jou niet in geld verdienen zit, maar in het zo goed mogelijk helpen van je klanten.

Die persoon wil ik graag voor je zijn!

Wat ga je doen en leren tijdens dit 1-op-1 traject?

Je gaat ontdekken hoe fijn het is dat er iemand is met wie jij kan sparren. En die praktisch meehelpt waar nodig – dat maakt je ondernemende leven lichter en luchtiger.

Want ik word diegene die met je meedenkt over alles buiten je vak. En alles wat nodig is om anders/beter te doen op het gebied van jouw systemen, structuur, support en sales en marketing. Wil je hier meer over lezen, download dan even mijn e-book. (Je hoeft geen mailadres achter te laten). 

We kijken samen per gebied waar het beter/meer kan en op die manier zorgen we er samen voor dat jouw volle ondernemershoofd lekker rustig is. Waardoor je weer meer tijd hebt voor je gezin, hobby’s en ontspanning in welke vorm dan ook.

“Mira ziet als buitenstaander heel snel wat wel en niet handig is in je bedrijf. Ik raad iedereen een traject met Mira aan, want het is heel erg fijn met haar in de rol van strategisch partner.”

Marcel Borst

Helpt je stoppen met roken: Ikstopwel.nl

Los van alle acties in je bedrijf, moet je veel beslissingen nemen.

En dat vraagt veel van jouw ondernemershoofd vol met plannen en zaken die je nog wil of moet doen. 

Als je beseft hoeveel er te doen en te beslissen is, is het fijn als er iemand met je meedenkt, een praktische sparringpartner zoals ik. Ik ga graag met je aan de slag tijdens een traject.

Zo’n traject is altijd maatwerk. Ik kijk samen met jou in het kennismakingsgesprek naar wat er echt nodig is. Ik vind het onzin om een traject langer te maken dan wat goed is voor jou en je bedrijf. Sommige ondernemers hebben genoeg aan 1 keer een dagdeel (online) coaching met een call er achteraan, anderen ‘moeten’ minimaal 4 maanden aan de slag.

Je hoort tijdens of kort na het gesprek wat ik denk dat het beste voor je kan werken. (Sommige van mijn klanten besluiten daarna het traject met één of meer maanden te verlengen. Weet dus dat dit tot de mogelijkheden behoort.)

“Met Mira kreeg ik een sparringpartner die precies met me meedacht.”

Yvonne van Iersel

Mindfulnesstrainer: www.stresslooswerken.nl

Hoe ziet zo’n traject er globaal uit?

We starten met een uitgebreid zoom-gesprek. Je vult voorafgaand deze vragenlijst in.

In dat gesprek bepalen we samen welke zaken in jouw bedrijf prioriteit hebben en welk traject het beste past. Soms moet ik er even over nadenken welk traject het beste bij je past. Ik kom zo snel als mogelijk met mijn aanbod.

Gemiddeld genomen zit dit erin:
  • Een online praktische sparringpartnersessie met mij van 3 uur.
  • Elke week contact via de telefoon (max 25 minuten).
  • Elke week een update-mail in je inbox.
  • Elke maand deelnemen aan een online creatie-ochtend.

 

“Het hebben van een sparringpartner om mee van gedachten te wisselen is zó prettig. Mira denkt mee en weet door haar grote hoeveelheid ervaring precies wat je wel of juist niet moet doen, of wat je nog even moet parkeren.”

Marijke Hoekstra

Verandertrajecten met Zacht Werken: www.flinkbc.nl

Gedurende het hele traject ben ik er voor je. We hebben onze wekelijkse call, maar je mag me tussendoor ook alle vragen mailen die je hebt. Die bespreken we dan tijdens ons wekelijkse overleg.

Als je wilt kan ik je ook feedback geven op bijvoorbeeld een websitetekst. Of je social media-uitingen of wat dan ook waar jij de behoefte voelt dat er iemand met je meekijkt en denkt. Als je me die mailt, dan kijk ik ernaar en bespreken we ook dit tijdens ons wekelijkse overleg en/of tijdens een van de coachingsdagdelen.

Investering

Omdat elke traject maatwerk is zal ik je tijdens ons gesprek vertellen wat de investering zal zijn.

Wanneer kun je beginnen?

Zodra je besluit dat ik met jou en je bedrijf mag meedenken, krijg je binnen een paar dagen de voorbereidende opdrachten. Je kunt dus direct zelf aan de slag. Onze eerste sessie plannen we in overleg in en kan in de regel meestal binnen 2 weken plaatsvinden.

Dit is wat het 1-op-1 praktisch sparringpartner traject je kan opleveren

De resultaten van dit traject zijn voor iedere klant anders, omdat het dus maatwerk is. Sommige van mijn klanten ervaren meer rust in hun hoofd, lijf en dus ook in hun business. Anderen vinden het fijn dat ze eindelijk weten wat ze niet meer hoeven doen, of waar ze niet meer over hoeven na te denken omdat ze na het traject via mij een VA aan zich hebben verbonden.

Wat het traject je in ieder geval oplevert:
  • Je hebt meer rust in je hoofd
  • Je hebt iemand naast je die met je meedenkt én – beslist
  • Je hebt meer tijd in je agenda om nog meer klanten te kunnen helpen
  • Je zorgt (nog) beter voor jezelf, omdat je vertrouwt op je gevoel en intuïtie
  • Je staat er niet meer alleen voor
  • Je weet hoe je nieuwe klanten kunt bereiken op de manier die bij je past

Heb je interesse in het traject? Maak een afspraak.

Heb je interesse in een traject, vul dan dit vragenformulier in. Daarna treffen we elkaar via Zoom en gaan we samen overleggen of dit traject inderdaad het juiste antwoord is op jouw vraag. Op die manier leren we elkaar ook beter kennen, wat erg handig is als je zo nauw gaat samenwerken. 

Hoe ziet het Zoomgesprek eruit?

Ik reserveer een uur voor onze afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om scherp te krijgen wat jouw vragen/uitdagingen precies zijn en of dit traject inderdaad is wat je nu nodig hebt. En hoe lang het traject dan eventueel gaat zijn.

Als ik denk dat dit 1-op-1 traject de beste oplossing voor je is, zal ik dat aangeven. Dat zal ik overigens ook doen als ik denk dat het nu (nog) niet het juiste moment is om op deze manier 1-op-1 met mij te werken.

Na ons gesprek krijg je de tijd om rustig een beslissing te nemen. Je hoeft niet direct in het gesprek al te beslissen. Ik werk ook niet met bonussen of snelle beslisserskortingen enzovoorts. Je krijgt de tijd die jij nodig hebt.

Zodra je besluit om aan de slag te gaan, ontvang je binnen een paar dagen de voorbereidende opdrachten. Ook plannen we de eerste (online) bijeenkomst meteen in.

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik heb al eens trainingen gevolgd om bijvoorbeeld je inbox sneller leeg te krijgen, is er niet teveel overlap met wat ik al geleerd heb?

Hopelijk heb je de juiste manier geleerd en hoeven we dus bijvoorbeeld niet meer naar je inbox systeem te kijken. Grote kans dat je op de andere gebieden (sales en marketing, support en structuur) nog wel wat ondersteuning kunt gebruiken. 

Waarom bied je dit traject alleen 1-op-1 aan?

Wil je je bedrijf zo inrichten dat het echt in alles helemaal bij jou past én je een leger hoofd krijgt en houdt,  dan vraagt dat ‘finetunen op de millimeter’. De manier die specifiek bij jou past is namelijk niet alleen afhankelijk van wat er nog nodig is in jouw bedrijf, maar ook van jou, je klanten en je aanbod. Daarom bied ik deze trajecten alleen 1-op-1 aan. Omdat een leger ondernemershoofd krijgen echt voor iedereen anders is, want het verschilt per ondernemer waarmee je hoofd zo vol zit. Ik noem dit traject daarom ook niet voor niets een maatwerktraject.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Gewoon even appen (06 48 44 33 01) of mailen (mira [a] mirasaia.nl)

“Mira schroomt niet om feedback te geven en ze pakt precies het juiste sparringsniveau. En ze is gewoon een heel leuk mens!”

Natasja Hoex

“Tegen elke andere ondernemer wil ik zeggen: Mira is elke euro meer dan waard. Je verdient het altijd terug.”

Ingrid Kramer

Eigenaarschap in je werk: www.innerstrenghts.nl

Wil je meer weten? Of wil je weten of zo’n sparringtraject überhaupt iets voor je is? Neem even contact met me op. Ik ben het best bereikbaar via mail: mira [a] mirasaia.nl of via de app: (+31) 06 48 44 33 01.

↑ Naar boven

Zal ik met je meedenken?

Heb je je Ondernemersfundament op orde, dan ondersteunt dat jou en je bedrijf. Je kunt zeggen dat alle to do’s naast je vak onder te verdelen zijn in 4 verschillende S’en. Dat zijn structuur, sales en marketing, support en systemen. Deze 4 vormen jouw ondernemersfundament.

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, dan is er overzicht nodig en dat krijg je als jouw fundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Maar dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. En ik help je er graag bij in de vorm van mijn nieuwsbrief met daarin een blog of vlog hierover.

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.