Mira in de media

Bio van Mira Saia

Mira Saia (1973) is ondernemerscoach en VA-matcher. Ze startte haar carrière in de zorg waarna ze switchte naar secretaresse-werk. In 2006 gestart met twee bedrijven: Coaching voor Hooggevoelige mensen en Online Secretariële Dienstverlening. Na een paar jaar verschoof haar focus naar het online secretaresse-deel. Inmiddels was de term Virtuele Assistent (VA) vanuit de USA ook naar Nederland overgewaaid in 2011.

In 2013 werd Mira zo veel gevraagd als VA dat ze mensen in dienst nam om ze op te leiden als Virtueel Assistent. Op deze manier koppelde ze ondernemers aan de mensen uit haar team. Managen vond ze niet het leukste, dus stopte ze als werkgever en ging ze door als Online Business Manager. Wel is Mira blijven VA-matchen, door freelance VA’s gratis te koppelen aan ondernemers.

Sinds 2020 is Mira gericht aan het werk als ondernemerscoach met haar model ‘Het Ondernemersfundament’. Intussen heeft ze meer dan 100 ondernemers mogen matchen aan de ideale Virtuele Assistent en meer dan 50 ondernemers gecoacht.

Op Mira’s vlog zijn intussen 105 video’s te vinden. Op haar blog 80 artikelen van haar hand en daar wordt wekelijks meer aan toegevoegd.

LinkedIn-profiel van Mira Saia

Instagram-profiel van Mira Saia

Geïnterviewd voor de krant

Werk vinden met een 'apart' uiterlijk

Een interview voor het AD over hoe het is om een ondernemer te zijn met zichtbare tatoeages en gemillimeterd haar. Je leest artikel het hier.

Floreren dankzij de crisis

Een interview uit de oude doos met het Financieel Dagblad over hoe mijn bedrijf floreerde in de financiële crisis in 2008. Je kunt het hier lezen.

Podcast interviews

Succesvol zijn en toch ontspannen je bedrijf runnen

Een interview met Mirelle Petit voor haar podcast ‘Follow Mi!’. Je kunt het gesprek hier beluisteren.

Met dit ondernemersfundament rust in je hoofd

Een interview met Erno Hannink voor de ‘Erno Hannink Show’. Je beluistert het interview hier.

Relaxt leven zonder mediteren

Een interview met Bianca Hessen voor de ‘Stralend Werken’ podcast. Benieuwd? Je beluistert de podcast hier.

Afbeeldingen

De meeste foto’s op mijn website zijn gemaakt door de top-fotograaf Sonja Koning.

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

* Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Zie ook mijn privacyverklaring.

Wie weet tot snel!