Terug van vakantie en toch meteen weer met dat opgejaagde gevoel achter je bureau zitten. Je actielijst is niet op wonderbaarlijke wijze korter geworden. Je inbox zit bomvol nieuwsbrieven, aanvragen, spam en weet ik het wat. Je webbouwer zit achter je aan omdat je nu toch eens echt die teksten moet aanleveren. Misschien kreeg je een briljant idee tijdens je vakantie voor een nieuwe training of zelfs een tweede bedrijf maar zie je nu écht niet meer voor je wanneer je daar tijd aan kan besteden. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Herkenbaar voor je? Weet dat je niet de enige bent. Dit (en andere voorbeelden) hoor ik van veel ondernemers. Weg is dat heerlijke ontspannen vakantiegevoel, al vaak na 1 uur achter je laptop. Grote kans dat je daar wat van vindt. Iets in de trant van “ik zou dit jaar toch echt mijn vakantiegevoel langer aanhouden”. Of: “waarom heb ik het voor de vakantie niet beter geregeld?!” Of welke gedachte dan ook waarmee jij je nu geselt. Daar mag je mee stoppen. Feit is dat je nu met dat opgejaagde gevoel aan het werk bent. Dat voelt niet fijn én dat kan anders.

Stop met zelf aanmodderen, dat vind ik zonde van je tijd, moeite en energie. Ik help je graag bij het ‘terugkrijgen’ van die ontspanning, door alles rondom jouw corebusiness nu voor eens en voor altijd op orde te brengen. Hoe we dat samen voor elkaar gaan krijgen, lees je op https://mirasaia.nl/bouw-een-stevig-ondernemersfundament/