Zal ik met je meedenken?

Heb je je Ondernemersfundament op orde, dan ondersteunt dat jou en je bedrijf. Je kunt zeggen dat alle to do’s naast je vak onder te verdelen zijn in 4 verschillende S’en. Dat zijn structuur, sales en marketing, support en systemen. Deze 4 vormen jouw ondernemersfundament.

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, dan is er overzicht nodig en dat krijg je als jouw fundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Maar om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij in de vorm van mijn nieuwsbrief met daarin een blog of vlog over jouw ondernemersfundament.

Vul hieronder je voornaam en mailadres in, dan krijg je een mailtje met daarin de vraag of je je aanmelding wilt bevestigen (AVG). Als je dat heb gedaan, ontvang je vanaf dan ongeveer om de week een blog of vlog in je inbox. 

(En wil je een voorproefje? Kijk dan op mijn vlogpagina of bij mijn blogs.)

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.