Mira werkt mee

 

langdurige samenwerking

Als ondernemer doe je het meestal in je eentje. Daarom is het fijn als er soms iemand met je meekijkt en meedenkt. Meebeslist ook.

Je zou het heerlijk vinden als er iemand was die met jou meedacht in plaats van andersom. Je vindt het soms echt zwaar dat je niet al je plannen kunt uitvoeren. Je hebt zo’n vo hoofd dat je af en toe niet eens ruimte ervaart voor nieuwe klanten. Je bent klaar met dat eeuwige getwijfel naar wiens advies je nou moet luisteren.

Dus wat doe je dan? Blijven rondlopen en hopen dat het inzicht vanzelf een keer komt? Soms kan je daar heel lang op wachten… En als ik je een beetje goed inschat, ben je ongeduldig en wil je graag door.

Maar vooral wil je je huidige klanten/cliënten/coachees (hoe je ze ook noemt ;-)) beter helpen en het liefst zou je nog méér mensen helpen!

Weet dat ik jóu graag help, dit is wat ik het liefste doe! Dus loop niet langer alleen door, laat me met jou meedenken, meedoen en meebeslissen.

Alleen is ook maar alleen

Hoe komt het toch dat je zoveel te doen hebt in zo weinig tijd? Dat je regelmatig het gevoel hebt dat je het overzicht kwijt bent? Dat je van je VA of team soms meer last hebt dan de lusten?

Het antwoord is heel simpel: omdat jij er middenin zit. Omdat jij jouw talent hebt, jouw vak. En dat was niet het structureren van je mappen of het inplannen van social media berichten. Ik schreef hierover ook een e-book “Dat volle ondernemershoofd (hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is)”. Je kunt ‘m hier downloaden.

Ieder mens kan het overzicht kwijt raken. Vergelijk het met als je op het punt staat te verhuizen. Er is van alles al ingepakt, misschien staat het gedeeltelijk ook al in je nieuwe huis. Je zoekt die ene fijne schaar (ik noem maar wat). Die zat in die ene doos met kantoorartikelen… Nee, die zit in de keukendoos… nee, die staat waar dan?! Dat gevoel dat je er half grip op hebt, wat klopt, en een naar gevoel is. Het staat half hier, half daar, je ziet het voor de helft wel en voor de helft niet.

Ik denk snel en ben van de details met een helicopterview. Dus ik kan met je meekijken, denken, beslissen en dan kan jij gaán. Op naar meer fijne mooie mensen die je kunt helpen :-).

Ik zou het iedereen aanraden om Mira met je mee te laten denken. Zeker als je vastloopt. Het is heel fijn als iemand anders met je meekijkt, want je ziet bepaalde dingen gewoon niet in je eigen onderneming. Soms heb je even geen zin om de leider te zijn en dat doet Mira op zo’n moment.

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl

Jouw online Personal Assistant

Dus: ik zorg ervoor dat de dingen op het juiste moment op jouw manier door de juiste mensen worden gedaan.

Als we gaan samenwerken ga jij doen waar jij goed in bent en je richten op je klanten en ontwikkelen nieuwe producten/diensten. En gaan we er samen voor zorgen dat jouw support, systemen, sales en structuur op orde komen en blijven.

Wat kan mijn rol als jouw online PA jou allemaal kunnen opleveren?

De uitkomsten van elke samenwerking zijn voor elke klant anders. Sommige van mijn klanten hebben bijvoorbeeld al een groot online team, anderen zijn bij businesscoaches in de leer geweest, sommige staan op het punt om een team te gaan formeren.

Het ligt dus heel erg aan het beginpunt wat de resultaten op korte en lange termijn zullen zijn. Een ding is zeker: ze zeggen allemaal unaniem dat hun hoofd rustiger is en dat ze veel meer klanten hebben geholpen door onze samenwerking. (En dat vind ik stiekem het mooiste hiervan, door mijn hulp kan jij jouw mooie ding doen in de wereld en samen bereiken we dus meer!)

Mira maakt ondernemen leuker voor haar opdrachtgevers.

Als je haar de ruimte geeft, neemt ze dingen weg waarvan je niet eens door had dat het je in de weg zit bij de ontwikkeling van je bedrijf.

Met haar enorme ervaring op het gebied  van marketing- en salesactiviteiten wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar kun je ook makkelijker meer mensen gaan helpen.

Neem gerust contact met me op voor een meer specifieke referentie want deze beschrijving omvat slechts een deel van Mira’s talenten. Ik voel me bevoorrecht dat ze jarenlang voor me gewerkt heeft als PA en Virtueel Business Manager.

Linda Spaanbroek

www.shiftacademy.nl

Wil je overleggen of een Online Personal Assistant is wat je nodig hebt? Mail me dan even via mira [a] mirasaia.nl Of app of bel me via 06 48 44 33 01. Ook als je vragen hebt of als je twijfelt wat het beste bij jou en je bedrijf past, laat het me weten.

We plannen dan een uurtje in voor een telefonische afspraak. Of – als je dat prettiger vindt – via een online tool, zodat we elkaar ook kunnen zien.

Vantevoren vul je online een aantal vragen in zodat je voor jezelf een en ander helder(der) krijgt én ik heb hiermee een goed beeld van jou en je bedrijf.

We gebruiken het gesprek om kennis te maken én of ik in de rol van Online PA ook echt is wat je nodig hebt.

Na ons gesprek geef ik je alle tijd om tot een besluit te komen. Je hoeft niet meteen ja te zeggen, ik ga je ook niet met bonussen of snelle beslis-kortingen om de oren slaan ;-).

Op het moment dat je hebt besloten om te gaan samenwerken gaan we dat op heel korte termijn realiseren.

Ik gun iedereen een Mira!

Mira neemt dingen bij me weg, denkt vooruit en denkt mee. Ze kaart dingen aan voordat ik het überhaupt heb bedacht, waardoor ze me echt ontzorgt. Ik weet dat Mira naast me staat in mijn bedrijf.

De investering in Mira vond ik best spannend, maar het heeft me zoveel opgeleverd. Meer omzet, meer rust, meer overzicht en meer structuur. Ik weet nu dat mijn bedrijf doorloopt ook al gebeuren er dingen in mijn privéleven.

Van al haar klanten heeft Mira iets geleerd. Nu weet ze precies wat werkt en al die kennis neemt ze mee.

Janneke de Kler

www.volgdeliefde.nl

Een lang verhaal in ’t kort – jij en je online PA:

  • Ik ben jouw strategisch sparringpartner en meedenker. Mijn 14 jaar ervaring als coach, Virtual Assistant, werkgever en Online PA + mijn werkervaring van daarvoor maken dat ik snel oplossingen zie en aandraag. Ik heb een goede filter voor ruis en andere afleidende zaken. Daarbij ben ik jouw klankbord én zet ik ideeën om in actie.
  • Support: ik zorg dus zelf voor jouw support maar ook zal ik – als je dat wilt – het aanspreekpunt zijn voor het team. Of we zorgen samen voor de juiste mensen op de juiste plek. Ik geef richting, ik stel de prioriteiten en waar nodig zal ik coachen en structuur bieden.
  • Sales en Marketing: we kijken samen naar of en waar we je sales (strategie) kunnen verbeteren of aanpassen. Zodat je nog meer mensen kunt helpen met jouw mooie werk. Ook nemen we je marketing onder de loep, zodat je gaat zijn waar jij online wilt zijn. Met berichten die bij jou passen.
  • Systemen: Daar waar nodig is implementeer ik nieuwe systemen en zorg ik voor de juiste technologie. Uiteraard ruim ik ook op, ik hou van een geordende online werkomgeving 🙂
  • Structuur: Het managen van informatie. Samen met het jou en het team leg ik processen vast. Zodat iedereen weet wat hij/zij moet doen en niet telkens het wiel hoeft uit te vinden.

 

De praktische info

Jouw investering:

Wat ik je heel erg gun is dat het allemaal meer vanzelf gaat. Dat je minder haast en stress ervaart. Jouw dagen mogen minder gevuld zijn met denken over het hoe én het hoe ook nog eens zelf (gedeeltelijk) uitvoeren en dat eeuwige beslissen over alles. Zodat je weer tijd hebt voor jezelf, om leuke dingen te doen maar ook om natuurlijk creatieve ondernemersdingen te bedenken. En om meer klanten te helpen met jouw mooie werk!

Omdat ik graag zo snel als mogelijk je bedrijf en jou echt tot op het bot leer kennen en je in mijn ‘meedenk-modus’ kom, werk ik bij voorkeur minimaal 4 uur per week voor je.

Dat komt neer op 16 uur per maand met een investering van 1600 excl btw per maand. Ik hou in een sheet mijn uren bij (in een gedeelde Dropboxmap) en trek tijdig aan de bel als ik meer uren dreig te gaan maken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Als er minder werk is, werk ik minder. Ik ga niet op zoek naar werk als het er niet is als je snapt wat ik bedoel.

Wil je overleggen of een Online Personal Assistant is wat je nodig hebt? Mail me dan even via mira [a] mirasaia.nl Of app of bel me via 06 48 44 33 01. Ook als je vragen hebt of als je twijfelt wat het beste bij jou en je bedrijf past, laat het me weten.

We plannen dan een uurtje in voor een telefonische afspraak. Of – als je dat prettiger vindt – via een online tool, zodat we elkaar ook kunnen zien.

Vantevoren vul je online een aantal vragen in zodat je voor jezelf een en ander helder(der) krijgt én ik heb hiermee een goed beeld van jou en je bedrijf.

We gebruiken het gesprek om kennis te maken én of ik in de rol van Online PA ook echt is wat je nodig hebt.

Na ons gesprek geef ik je alle tijd om tot een besluit te komen. Je hoeft niet meteen ja te zeggen, ik ga je ook niet met bonussen of snelle beslis-kortingen om de oren slaan ;-).

Op het moment dat je hebt besloten om te gaan samenwerken gaan we dat op heel korte termijn realiseren.

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik ben een startende ondernemer, is het dan ook iets voor mij?

Of je nou starter bent of al jarenlang ondernemer bent, ik help je graag! Ik kan me voorstellen dat de investering misschien nu nog te groot is, maar daar gaan we het tijdens ons gesprek over hebben. 

Ik ben best chaotisch, kan dat dan wel goed gaan?

Helemaal niet erg, daarom ben ik er. De meeste van mijn (voormalige) klanten beschrijven zichzelf als chaotisch maar dat komt vaak door je volle hoofd 😉

Wanneer heb ik een Online PA nodig?

Dat verschilt per persoon. Sommige ondernemers willen al in een beginstadium van hun bedrijf een Online Personal Assistant. En met beginstadium bedoel ik dat veel van mijn klanten een overstap maken van freelancer (uurtje/factuurtje werken) naar op een andere manier hun bedrijf runnen. Daar – op dat moment – kan ik heel veel betekenen. Maar ook als je al voorbij deze fase bent.

De samenwerking met Mira verloopt heel organisch. We werken samen vanuit vertrouwen en kijken samen wat er nodig is. Door scherpe vragen te stellen zorgt Mira er bovendien voor dat ik in verbinding blijf met mezelf. Het is alsof ze in mijn hoofd kan kijken en daardoor helpt ze me terug te komen bij wat bij mij past als ondernemer. Maar ook bij dat wat bij mijn klanten past.

Aike Borghuis

www.aikbeborghuis.nl

Zal ik met je meedenken?

Ontvang elke week een mailtje van mij waarin ik met je meedenk. Je kunt je er supermakkelijk voor afmelden, dus probeer het gewoon een keer uit ;-).

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.