In deze podcast met Erno Hannink leg ik uit waarom het Ondernemersfundament met de vier S’en zo belangrijk zijn voor mij om te werken met klanten. Net als ik denk dat ons gesprek afgelopen is, maakt Erno van de gelegenheid gebruik van om een persoonlijke vraag te stellen die hij al lang had.

De podcast kun je trouwens ook direct via Spotify beluisteren.

P.S. In 2010 leerde ik Erno kennen. Samen volgden we – met nog een aantal ondernemers – een jaartraining voor marketing. Ik wilde mijn coachbedrijf goed op kaart zetten. Tijdens de training maakte ik de omschakeling naar de andere tak van mijn bedrijf, toen nog Saia Secretary. Met deze aankondiging kreeg ik meteen meer klanten uit de groep en was mijn bedrijf direct goed gevuld met klanten. Je krijgt dus ook een stukje geschiedenis mee. 🙂