Soms heb je een gesprek met iemand en weet je ineens daarna hoe je het wél wil binnen je bedrijf. Dat is iets wat ik altijd voor ogen heb als ik zelf met een ondernemer een dag ga werken aan mijn 7 S’en systeem (*). Een dag lang samen kijken naar wat écht belangrijk is, prioriteiten stellen en met een hernieuwde focus meteen uitvoeren wat hun leven makkelijker maakt. Hun bedrijf succesvoller. Meer blije klanten en een hogere omzet. 

En door haar vragen die ik vanochtend zag in mijn app kreeg ik ineens glashelder hoe ík wil samenwerken met ondernemers en wat voor pakketten ik wil gaan aanbieden. Ik had eigenlijk een sessie met mezelf hahaha. 

Heerlijk om zo de dag mee te beginnen! Heb jij ook wel eens zomaar zo’n gratis inzicht gekregen?

 (*) Sparren, kijken welke Systemen nodig zijn (praktische systemen maar ook een stuk van je marketing), Structuur (bijv in je werkweek maar ook in je funnel), waar er geSchrapt kan worden, of je Strategie in lijn is met wat je écht wilt, waar je meer Sales uit kan halen en of je nog extra Support nodig hebt hierna (bijv. in de vorm van een VA).