Isabel (niet haar echte naam) belde me. Ze bruiste van enthousiasme over haar eigen bedrijf, haar klanten zijn dolblij met haar maar ze lag ’s nachts wakker van de eindeloze to do’s.

Ze zag het even echt allemaal niet meer zitten en voelde de spagaat die ik bij meer ondernemers zie: Je wilt meer mensen helpen maar je vraagt je af hoe je dat praktisch gaat doen zonder jezelf compleet over de kop te werken.

Ik zei dat een Strategie-& Doedag met mij zo’n beetje al haar problemen gingen oplossen en haar weer een goede nachtrust zou gaan bezorgen. Op dat moment besloot ze er niet voor te gaan en koos voor de quick fix – die communiceerde ze ook met mij hahaha. Ze ging werken met een VA die aangaf ook strategisch te kunnen werken.

Lang verhaal kort: Isabel kreeg van de VA in kwestie alleen een to-do lijst terug waar overal haar naam stond en kwam dus gelukkig bij mij terug.