Leestijd: < 1

Eerste hulp bij chaos in je hoofd

Heel veel ondernemers hebben nu – helaas – heel veel tijd. Omdat de business stiller is dan gebruikelijk. Ik hoor en zie ondernemers die nu eindelijk met al hun ideeën aan de slag gaan. Maar ik zie ook veel ondernemers die ‘last’ hebben van al die bruisende plannen.

Want eerlijk is eerlijk: bij de meeste mensen is het leven nogal drastisch veranderd…

Waardoor chaos in je dagelijkse bestaan én chaos in je hoofd. Misschien nu nog meer dan anders…

Want waar je 3 weken geleden nog eens kon mijmeren over die nieuwe training en de titel van je ooit-te-schrijven-boek, ervaar je daar op dit moment helemaal geen tijd en rust voor.

Neemt niet weg dat jouw ondernemersbrein wel op volle toeren blijft draaien terwijl je intussen je nieuwe leven probeert in te richten, aargh!

Mijn remedie voor al die ideeën, al jouw mooie plannen is ze noteren, het liefst op een vaste plek. Ik gebruik daar zelf Asana voor, ook omdat die als app heerlijk werkt op je mobiel. Daardoor kun je – als je even ontsnapt bent aan de chaos thuis – bijvoorbeeld buiten lopend – je nieuwste plannetje daarin noteren en met hopelijk een leger hoofd weer door.

(https://asana.com/pricing#close > de basic versie is gratis en werkt prima, ook als je samenwerkt met iemand)

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.