Kort meedenken en sparren

 

eenmalig 1-op-1

Je zoekt iemand die je bij een prangende kwestie of vraag helpt. Je loopt vast op een bepaalde websitetekst, je marketinguitingen of in de samenwerking met je VA. Of je hebt een plan waarvan je nu ineens twijfelt of je het moet uitvoeren. Je wil iemand die je vertelt wat handig is te doen met je systemen. Die concrete tips heeft over welke tools nu wel en niet slim zijn om in te zetten.

Ik wil graag degene voor jou zijn!

Tijdens het sparren was Mira heel pragmatisch. We bespraken dingen die ik misschien wel had kunnen weten of had kunnen doen, maar niet wist en deed. Ik voelde me gesteund en het sparren gaf me focus en handvaten voor dingen die ik moest gaan aanpakken. 

Dezelfde dag nog heb ik een mail verstuurd die me meteen nieuwe leads en doorverwijzingen heeft opgeleverd. Zonder Mira had ik dat niet gedaan omdat het best spannend was, maar het bleek erg waardevol. Dat resultaat gaf me heel veel energie en flow. 

Wat mij betreft had het nog wel wat langer gemogen ;-).

Marijke Hoekstra

www.flinkbc.nl

De eenmalige meedenksessie

Hij heet bewust zo: ik denk een keer met je mee. Inspiratie kan je ergens anders ook krijgen ;-). En jij gaat na dit uur aan de slag, het doen.

Het doel van dit uur is antwoord op je prangende vraag. Zodat je weet wat je gaat doen en wat je kunt laten. Want dat is ook vaak wat nodig is: iets níet doen.

Ik kan heel snel denken en ben van de details met een helicopterview. Dus ik kan met je meekijken, denken, beslissen en dan kan jij gaán. Je krijgt van mij wat nodig is, dat zal soms iets heel praktisch zijn, soms ook meer coachend, dat wat nodig is.

Voor dit uur zal ik je een opdracht geven of bepaalde vragen stellen, zodat we allebei goed voorbereid erin gaan en jij er alles uithaalt wat er in zit.

Dit uurtje is meer dan zo maar een beetje sparren. Ik hou van lekker concreet. Het doel van de sessie is dat je aan het eind de volgende stap helder hebt. Dat je weet wat je moet doen en na de sessie ook echt zelf aan de slag kunt.

Ik ben een snelle denker en ik hou van praktisch. Ik denk met je mee, stel vragen, geef je tips en handvatten en leer je, indien nodig, nieuwe vaardigheden.

Ik verdiep me van tevoren kort in jouw bedrijf en je vraag. Fijn dus als je die zo helder als mogelijk hebt, daar zal mijn voorbereidende opdracht je bij helpen.

Ik ging de sparrings-sessie met Mira in met een vraagstelling, geen problematiek. Dat vond ik wel spannend, gewoon zo’n vraag in de ether gooien. Maar tot op de dag van vandaag weet ik dat ik een goede beslissing heb gemaakt.

Het sparren met Mira heeft ervoor gezorgd dat ik me bewust ben van dat wat ik het liefste doe. Daarvoor bracht ik nog niet naar buiten wat ik écht wilde. Dat is mijn grootste les geweest – cut the crap en ga het werk doen dat je het leukste vindt.

Viella Krieckemans

www.viconcept.be

Wat je krijgt

Deze meedenk -en doesessie bestaat uit:

  1. Voorbereidende opdracht(en) – afhankelijk van wat nodig is
  2. (Online) Dagdeel aan de slag van 9.30 tot 12.30 of van 13.30 tot 16.30u.
  3. Een coachgesprek van een uur via telefoon of online

Voorbereidende opdrachten
Met jouw vraag maak ik een voorbereidende opdracht of opdrachten. Als je bijvoorbeeld wil dat ik meedenk over een salesapage, dan heb ik die voor de sessie bekeken.

Dagdeel meedenken en doen (online)
We gaan met jouw vraag aan de slag. Uiteraard stel je me alle vragen die je dan hebt. Afhankelijk van je vraag gaan we meteen e.e.a. samen doen of laat ik je zien wat ik je aanraad te doen. Deze sessie gaat via mijn online tool.

Online of telefonisch coachgesprek van een uur
Na onze sessie heb je veel geleerd en zal je dingen aan gaan pakken. Daarom plannen we een paar weken later dit uur in zodat je me tijdens dat uur kunnen bespreken wat de effecten zijn wat je n anders doet. Of ik geef feedback op je marketing-uitingen of wat dan ook nodig is. En natuurlijk kun je nu ook weer al je vragen aan me stellen.

Investering
De investering is 1000 Euro (ex Btw). Dit is inclusief de voorbereidende opdracht(en)

Af en toe werk ik een dagdeel met Mira en dat is heerlijk. Ik voel me altijd heel lui op zo’n dag omdat ze alles heeft voorbereid. Van tevoren bedenkt ze van alles, of het nu een marketingplan is of iets heel praktisch dat we kunnen uitvoeren. Zo’n dagdeel is echt perfect. Zó waardevol. Het is niet dat ik het zelf moet verzinnen en Mira het uitvoert – Mira komt echt met iets aan tafel. Dat is ook logisch, ze heeft zoveel ervaring met allerlei ondernemers. Van al haar topklanten heeft Mira iets geleerd. Nu weet ze precies wat werkt en al die kennis neemt ze mee.

Janneke de Kler

www.deschitterendeondernemer.nl

Wanneer gaan we denken en doen?

Als je besluit dat je deze sessie wilt inplannen, prikken we samen een dagdeel, dat kan meestal binnen 2 weken gerealiseerd worden. Je krijgt dan ook binnen een paar dagen de voorbereidende opdracht, dus dan kun je snel aan de slag.

Wil je even bellen of deze sessie is wat je nodig hebt?

Mail me dan even via mira [a] mirasaia.nl. Of app of bel me via 06 48 44 33 01. Ook als je vragen hebt of als je twijfelt wat het beste bij jou en je bedrijf past, laat het me even weten.

We plannen dan een  moment in voor een telefonische afspraak. Of – als je dat prettiger vindt – via een online tool, zodat we elkaar ook kunnen zien. We gebruiken deze tijd om helder te krijgen wat jouw vraag is én of deze sessie dan ook echt is wat je nodig hebt.

Na ons gesprek geef ik je alle tijd om tot een besluit te komen. Je hoeft niet meteen ‘ja’ te zeggen, ik ga je ook niet met bonussen of snelle beslis-kortingen om de oren slaan. 😉

Op het moment dat je hebt besloten om deze dag te gaan doen, plannen we deze dag dus in.

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik ben een startende ondernemer, is het dan ook iets voor mij?

Of je nou starter bent of al jarenlang ondernemer bent, ik help je graag bij je vraag. Het kan zelfs heel handig zijn om bepaalde dingen meteen vanaf het begin anders aan te pakken. Ik leer je sneller iets aan dan iets af 😉

Ik ben heel perfectionistisch, gaat het dan werken?

Dat hangt ervan af. Ik heb met heel perfectionistische ondernemers gewerkt die altijd alles zelf in hun ogen beter of sneller konden. Dat werkt dus voor niemand in de praktijk. Ken uzelve. Als je het gevoel hebt dat je zelf alles beter/sneller/mooier doet en je kunt moeilijk hulp accepteren, niet doen.

Ik ben heel chaotisch, kan dat dan wel goed gaan na deze sessie?

Dit zou zomaar jouw hoofdvraag kunnen zijn. En ja, dat kan goed gaan na deze sessie want ik kan je helpen bij dingen meer structureren en in systemen hangen.

Naar boven

Zal ik met je meedenken?

Ontvang elke week een mailtje van mij waarin ik met je meedenk. Je kunt je er supermakkelijk voor afmelden, dus probeer het gewoon een keer uit ;-).

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.

Bekijk mijn volledige aanbod.