Meedenken én doen

 

eenmalig 1-op-1

Je zoekt een sparringpartner die met je bedrijf meedenkt en met wie je meteen dingen kunt gaan doen. Je blijft voor je gevoel nog te vaak hangen in de ‘droom-stand’ of je bent alleen maar keihard aan het werk met je klanten.

Je hebt het idee dat je een aantal zaken in je bedrijf niet handig aanpakt. Je weet soms echt niet wat je aan moet met je marketing. Je zoekt een ervaren ondernemer die met je meedenkt, met wie je kan sparren, die je advies geeft en je ook laat zien hoe.

Je hebt vage plannen, nouja, je hebt vooral heel veel plannen. Je wil die gewoon een keer uitvoeren in plaats van dat je alleen maar meer ideeën bedenkt.

Je wil iemand die je vertelt wat handig is te doen met je systemen. Die concrete tips heeft over welke tools nu wel en niet slim zijn om in te zetten. Iemand die je een spiegel voorhoudt en waar nodig een schop onder je kont.

Ik wil graag degene voor jou zijn!

Je hebt mensen die niet kunnen werken als hun huis niet opgeruimd is. Ik heb dat met mijn bedrijf. Als het aan de achterkant een zooitje is, dan kan ik aan de voorkant geen nieuwe plannen bedenken. Mira zorgt ervoor dat ik erop kan vertrouwen dat het opgeruimd is. Ze gaat met een bezem door mijn bedrijf en als ze klaar is, is alles aan kant. Het enige dat ik nog hoef te doen is sales, marketing en strategische beslissingen maken.

Aartjan van Erkel

www.schrijvenvoorinternet.nl

Alleen is ook maar alleen

Als ondernemer doe je het meestal in je eentje. Daarom is het fijn als er soms iemand met je meekijkt en meedenkt. Waarschijnlijk heb je een VA en een webbouwer. En ook heb je misschien wel een mastermind met andere ondernemers.

Maar daar komt je soms wanhopiger uit dan dat je erin ging. Of jij bent degene die de kar trekt en meestal met de nieuwste ideeën komt.

Je zou het cool vinden als er nou eens iemand met jou meedacht in plaats van andersom. Je bent het beu om al je plannen op de plank te laten liggen. Je bent klaar met dat eeuwige getwijfel naar wiens advies je nou moet luisteren.

Dus wat doe je dan? Blijven rondlopen en hopen dat het inzicht vanzelf een keer komt? Soms kan je daar heel lang op wachten… En als ik je een beetje goed inschat, ben je ongeduldig en wil je graag door. Weet dat ik je graag help, dit is wat ik het liefste doe! Dus loop er niet al te lang mee door, laat me met jou meedenken. Dan kan je daarna weer door!

Ik zou het iedereen aanraden om Mira met je mee te laten denken. Zeker als je vastloopt. Het is heel fijn als iemand anders met je meekijkt, want je ziet bepaalde dingen gewoon niet in je eigen onderneming. Soms heb je even geen zin om de leider te zijn en dat doet Mira op zo’n moment.

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl

De meedenk- en doesessie

Hij heet bewust zo: ik denk met je mee en we gaan ook meteen wat dóen. Inspiratie kan je ergens anders ook krijgen. Het doel van deze sessie is dat je weet wat je gaat doen en wat je kunt laten. Want dat is ook vaak wat nodig is: iets níet doen.

Ik kan heel snel denken en ben van de details met een helicopterview. Dus ik kan met je meekijken, denken, beslissen en dan kan jij gaán. Je krijgt van mij wat nodig is, dat zal soms iets heel praktisch zijn, soms ook meer coachend, dat wat nodig is.

Voor deze sessie zal ik je een opdracht geven of bepaalde vragen stellen, zodat we allebei goed voorbereid deze sessie in gaan en jij er alles uithaalt wat er in zit.

Een sparsessie is meer dan zo maar een beetje sparren.

Ik hou van lekker concreet – het doel van de sessie is dat je aan het eind de volgende stap helder hebt. Dat je weet wat je moet doen en na de sessie ook echt zelf aan de slag kunt.

Ik ben een snelle denker en ik hou van praktisch. Ik denk met je mee, stel vragen, geef je tips en handvatten en leer je, indien nodig, nieuwe vaardigheden.

Ik verdiep me van tevoren in jou en je bedrijf. En wil je feedback op bijvoorbeeld je website of marketinguitingen, dan zorg ik dat ik deze voorafgaand aan onze sessie bekeken heb.

Naar aanleiding van jouw vraag denk ik na over de inhoud van onze sessie. Over wat ik kan behandelen of je kan leren. En ik maak altijd voorbereidende opdrachten voor je op maat. Waardoor we beide goed voorbereid aan de sessie beginnen en jij er het maximale uithaalt.

Voor de dag met Mira was ik veel uren kwijt aan werk dat ik eigenlijk helemaal niet wilde doen, waardoor ik bepaalde onderdelen van het ondernemerschap ook echt minder leuk begon te vinden. De grootste winst van de dag is dat ik nu weet: ‘Daar moet ik gewoon even geen tijd aan besteden.’ En ook echt waarom dan niet. Tegelijkertijd is het ook duidelijk welke stappen ik wél ga zetten. De enorme bak ervaring die ze heeft maakt Mira echt dienstbaar aan jou als klant. Ze volgt niet de regels, maar weet wat werkt en wat niet omdat ze het heeft uitgeprobeerd. Mira schroomt niet om feedback te geven en ze pakt precies het juiste sparringsniveau. En ze is gewoon een heel leuk mens!

Natasja Hoex

www.deteamcoach.nl

wat je krijgt

Deze meedenk -en doesessie bestaat uit:

  1. Voorbereidende opdracht(en) – afhankelijk van wat nodig is krijg je er een of meer
  2. (Online) Dagdeel aan de slag van 9.30 tot 12.30 of van 13.30 tot 16.30u.
  3. Een coachgesprek van een uur via telefoon of online

Voorbereidende opdrachten
Met jouw vraag maak ik een voorbereidende opdracht of opdrachten. Als je bijvoorbeeld wil dat ik meedenk over een salesapage, dan heb ik die voor de sessie bekeken.

Dagdeel meedenken en doen (online)
We gaan met jouw vraag aan de slag. Uiteraard stel je me alle vragen die je dan hebt. Afhankelijk van je vraag gaan we meteen e.e.a. samen doen of laat ik je zien wat ik je aanraad te doen. Deze sessie gaat via mijn online tool.

Online of telefonisch coachgesprek van een uur
Na onze sessie heb je veel geleerd en zal je dingen aan gaan pakken. Daarom plannen we een paar weken later dit uur in zodat je me tijdens dat uur kunnen bespreken wat de effecten zijn wat je n anders doet. Of ik geef feedback op je marketing-uitingen of wat dan ook nodig is. En natuurlijk kun je nu ook weer al je vragen aan me stellen.

Investering
De investering is 1000 Euro (ex btw). Dit is inclusief de voorbereidende opdracht(en) en de sessie achteraf.

Af en toe werk ik een dagdeel met Mira en dat is heerlijk. Ik voel me altijd heel lui op zo’n dag omdat ze alles heeft voorbereid. Van tevoren bedenkt ze van alles, of het nu een marketingplan is of iets heel praktisch dat we kunnen uitvoeren. Zo’n dagdeel is echt perfect. Zó waardevol. Het is niet dat ik het zelf moet verzinnen en Mira het uitvoert – Mira komt echt met iets aan tafel. Dat is ook logisch, ze heeft zoveel ervaring met allerlei ondernemers. Van al haar topklanten heeft Mira iets geleerd. Nu weet ze precies wat werkt en al die kennis neemt ze mee.

Janneke de Kler

www.deschitterendeondernemer.nl

Wanneer gaan we denken en doen?

Als je besluit dat je deze sessie wilt inplannen, prikken we samen een dagdeel, dat kan meestal binnen 2 weken gerealiseerd worden. Je krijgt dan ook binnen een paar dagen de voorbereidende opdracht, dus dan kun je snel aan de slag.

Wil je even bellen of deze sessie is wat je nodig hebt?

Mail me dan via mira [a] mirasaia.nl. Of app of bel me via 06 48 44 33 01. Ook als je vragen hebt of als je twijfelt wat het beste bij jou en je bedrijf past, laat het me even weten.

We plannen dan een  moment in voor een telefonische afspraak. Of – als je dat prettiger vindt – via een online tool, zodat we elkaar ook kunnen zien. We gebruiken deze tijd om helder te krijgen wat jouw vraag is én of deze sessie dan ook echt is wat je nodig hebt.

Na ons gesprek geef ik je alle tijd om tot een besluit te komen. Je hoeft niet meteen ‘ja’ te zeggen, ik ga je ook niet met bonussen of snelle beslis-kortingen om de oren slaan ;-).

Op het moment dat je hebt besloten om met me te gaan werken, plannen we onze tijd samen dus in.

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik ben een startende ondernemer, is het dan ook iets voor mij?

Of je nou starter bent of al jarenlang ondernemer bent, ik help je graag bij je vraag. Het kan zelfs heel handig zijn om bepaalde dingen meteen vanaf het begin anders aan te pakken. Ik leer je sneller iets aan dan iets af 😉

Ik ben heel perfectionistisch, gaat het dan werken?

Dat hangt ervan af. Ik heb met heel perfectionistische ondernemers gewerkt die altijd alles zelf in hun ogen beter of sneller konden. Dat werkt dus voor niemand in de praktijk. Ken uzelve. Als je het gevoel hebt dat je zelf alles beter/sneller/mooier doet en je kunt moeilijk hulp accepteren, niet doen.

Ik ben heel chaotisch, kan dat dan wel goed gaan na deze sessie?

Dit zou zomaar jouw hoofdvraag kunnen zijn. En ja, dat kan goed gaan na deze sessie want ik kan je helpen bij dingen meer structureren en in systemen hangen.

Zal ik met je meedenken?

Ontvang elke week een mailtje van mij waarin ik met je meedenk. Je kunt je er supermakkelijk voor afmelden, dus probeer het gewoon een keer uit ;-).

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.