De mail met de gegevens voor de gratis online sessie over support is onderweg naar jou. Maar je moet er eerst nog ff wat voor doen…

In verband met de AVG moet (ja echt, dat moet, sorry) je jouw aanmelding bevestigen. Check dus nu meteen of je mail van mij (team@mirasaia.nl) hebt gekregen.

Dan moet jij (alweer) iets doen: je klikt op de link om je aanmelding voor de sessie te bevestigen. Zodra je dat doet, krijg je de mail met de Zoom gegevens binnen, zodat je er op 1 juli bijtijds klaar voor zit 🙂

Als deze e-mail niet in je inbox zit – dus je niets kan bevestigen check dan je spamfilter. Als je Gmail gebruikt, kan deze mail ook onder het tabblad ‘promoties’ terecht gekomen zijn.

Helemaal niets?! Dan heb je misschien een tikfoutje gemaakt bij het invullen van je gegevens (kan de beste overkomen). Ga in dat geval terug naar start (de aanmeld voor de sessie pagina) en vul je opnieuw gegevens in.

Oh, als klap op de moetenlijst: als je mijn mailadres toevoegt aan je adresboek komt ook de herinneringsmail goed in je inbox terecht.

Tot snel, houdoe!