Super dat je je hebt aangemeld voor de minitraining “Succesvol starten & werken met een VA – de 7 grootste valkuilen ondervangen”. Voordat de eerste mail met video en podcast in je inbox komt, moet je eerst nog wat doen.

In verband met de AVG moet (ja echt, dat moet, sorry) jij je aanmelding bevestigen. Check dus à la minute of je mail van mij (team@mirasaia.nl) hebt en dan moet jij (alweer) iets doen: je klikt op de link om je aanmelding voor deze minitraining te bevestigen. Zodra je dat doet, krijg je meteen de eerste mail in je inbox.

Als deze e-mail niet in je inbox zit – dus je niets kan bevestigen – check dan je spamfilter. Als je Gmail gebruikt, kan deze mail ook onder het tabblad ‘promoties’ terecht gekomen zijn.

Helemaal niets?! Dan heb je misschien een tikfoutje gemaakt bij het invullen van je gegevens (kan de beste overkomen). Ga in dat geval terug naar start (de aanmeldpagina) en vul je opnieuw gegevens in.

Oh, als klap op de moetenlijst: als je mijn mailadres toevoegt aan je adresboek, gaan de komende dagen de mails rechtstreeks jouw inbox in 🙂

Spreek je snel, houdoe!